Roda de Ter i el Cabrerès

Notícia

Resultats de les enquestes


La candidatura d’Esquerra a l’Ajuntament de Roda de Ter ha presentat els resultats de les enquestes que durant el mes de març i abril han estat passant a totes les cases de la població per a conèixer les prioritats del veïns per a la nova legislatura.

L’enquesta que havia de ser retornada per correu amb franqueig pagat ha estat resposta per un 10% de les famílies de Roda de Ter.

Ha sorprès que els enquestats, a part d’indicar els àmbits d’actuació prioritària, també han utilitzat de forma majoritària l’espai de l’enquesta destinat a fer demandes i suggeriments. Fet que fa evident que els veïns volen participar i donar la seva opinió de l’estat del poble quan s’ofereixen canals de participació.

Per àmbits la prioritat dels enquestats és sens dubte la seguretat ciutadana i el civisme. Han estat majoritàries les enquestes que creuen que la prioritat municipal ha de ser la seguretat ciutadana.

Seguit d’aquesta prioritat hi ha la gestió de la immigració, la circulació dels vehicles (accés a la carretera, sentit dels carrers, entrades i sortides, l’aparcament, les multes…), l’ocupació i el treball i l’educació i les escoles.

Els resultats i aportacions de les enquestes s’han incorporat al programa electoral de la candidatura d’Esquerra, configurant un programa electoral participatiu i que té en compte les aportacions rebudes.La Candidatura d’Esquerra vol donar les gràcies a totes les persones que han participat en l’enquesta i ens han ajudat a fer un programa real i participatiu.