Roses

Totes les notícies

Campanya a favor del SÍ pel 13D a Roses

ERC de Roses fa campanya a favor del "SÍ" en la Consulta sobre la independència de Catalunya del proper 13 de Desembre a la Sala SUF de Roses entre les 9 i les 20 hores. S´han fet diverses enganxades de cartells i de pancartes així com difusió des dels mitjans de comunicació.

Participació a la presentació de Roses Decideix

ERC de Roses dóna suport a la Coordinadora per la consulta sobre la independència que organitza pel proper 13 de Desembre una consulta popular a Roses. L'acte de presentació va tenir lloc amb una arrossada a la Plaça Rahola el dissabte 28 de novembre a les 14 hores. Va intervenir en Carles Mora, l'alcalde d'Arenys de Munt. ERC i JERC varen instal.lar una paradeta de venda de material dins del recinte.

Acte sobre Immigració i Joventut amb Joan Tardà

El passat divendres 27 de novembre de 2009 hi va haver un acte al Teatre Municipal de Roses a les 20.30 hores sobre Immigració i Joventut. A l'acte hi varen intervenir : - Carles Trias (President d'ERC Roses) - Joan Plana (Portaveu de JERC Roses) - Joan Tardà (Diputat d'ERC al congrés de diputats) Es va parlar de les esmenes d'ERC a la llei d'estrangeria i de la participació de la joventut en la política.

Acte d'Esquerra a Roses sobre la participació en política de joves i immigrants.

El proper divendres 27 de novembre de 2009 hi haurà un acte al Teatre Municipal de Roses a les 20.30 hores sobre Immigració i Joventut. Aquest acte serà presentat per en Joan Tardà que és Diputat a Madrid. Es parlarà de les esmenes d'ERC a la llei d'estrangeria i de la participació de la joventut en la política. També es debatrà sobre el dreta votar dels joves i els immigrants ( 2 col.lectius que el dia 13 de desembre podran votar per primera vegada). Després de l'acte es començarà la encartellada per la campanya per la consulta del 13 de desembre. Us hi esperam a tos i totes

Resultats Eleccions Europees 2009 a Roses

Els resultats de les passades Eleccions Europees 2009 a Roses varen ser els següents: Cens: 10.881 Vots Emesos: 3.411 (31,35%) PSC......1.186 (35,05 %) CiU..........797 (23,55 %) PP...........724 (21,39 %) ERC.........267 ( 7,89 %) ICV-EUIA...81 ( 2,39 %) Altres......234 ( 6,91 %) La forta abstenció que es va produir a Catalunya no va ser una excepció a Roses on es va enfilar fins al 68,65%. A nivell de Catalunya va ser del 62,46 %. A la fi l'Oriol Jonqueras va aconseguir sortir escollit diputat mantenint la nostra representació a Europa. ERC es presentava a aquestes eleccions juntament amb el BNG, Aralar, Eusko Alkartasuna, CHA, Los Verdes i Entesa per Mallorca 

Repartiment de senyeres per la diada 2009

El diumenge 6 de setembre a la tarda ERC de Roses va instal.lar una parada entre l'Avinguda de Rhode i la Riera Ginjolers per donar senyeres amb motiu de la Diada. D'altra banda també es va vendre material divers. Aquest acte es repetirà cada any per tal de col.laborar a que per la Diada Nacional hi hagi el major nombre de senyeres i estelades penjades als balcons de Roses.

Actes Diada Nacional 2008

El passat diumenge 7 de setembre a partir de les 17 hores ERC de Roses instal.là una parada entre l'Avinguda de Rhode i la Riera Ginjolers per donar senyeres amb motiu de la Diada. D'altra banda també es va vendra material independentista.

Presentació Llibre de Xavier Solano "El Mirall Escocès"

El divendres 30 de novembre hi va haver a Sant Pere Pescador la presentació del llibre de Xavier Solano "El mirall escocès". La presentació fou a les 20.00 hores a la Biblioteca Municipal de Sant Pere Pescador. Xavier Solano actualment treballa al Parlament Escocès com analista polític del SNP (Scottish National Party). És un bon coneixedor de l'estratègia econòmica que ha de portar el 2017 Escòcia a esdevenir un Estat independent

Nova Executiva Local ERC-Roses

El dissabte 13 de juny de 2009 s'han celebrat eleccions per renovar l'Executiva Local d'ERC de Roses. Només hi ha hagut una candidatura i s'ha recolzat practicament per unanimitat, sense cap vot en contra. La nova executiva queda formada per: President............................................Carles Trias Secretari d'Organització.....................Francesc Xavier Calatayud Secretari de Finances........................David Campà Secretària d'Imatge i Comunicació.....Agnès Fàbregas Secretari de Dinamització Política......Joan Marrasé Secretària de la Dona........................Agnès Fàbregas Secretari de Política Municipal............Baldiri Portell D'altra banda Marc Danés serà el Portaveu del Grup Municipal i Joan Plana serà el representant de la JERC a l'Executiva.