Roses

Totes les notícies

Repartiment de senyeres per la diada 2009

El diumenge 6 de setembre a la tarda ERC de Roses va instal.lar una parada entre l'Avinguda de Rhode i la Riera Ginjolers per donar senyeres amb motiu de la Diada. D'altra banda també es va vendre material divers. Aquest acte es repetirà cada any per tal de col.laborar a que per la Diada Nacional hi hagi el major nombre de senyeres i estelades penjades als balcons de Roses.

Nova Executiva Local ERC-Roses

El dissabte 13 de juny de 2009 s'han celebrat eleccions per renovar l'Executiva Local d'ERC de Roses. Només hi ha hagut una candidatura i s'ha recolzat practicament per unanimitat, sense cap vot en contra. La nova executiva queda formada per: President............................................Carles Trias Secretari d'Organització.....................Francesc Xavier Calatayud Secretari de Finances........................David Campà Secretària d'Imatge i Comunicació.....Agnès Fàbregas Secretari de Dinamització Política......Joan Marrasé Secretària de la Dona........................Agnès Fàbregas Secretari de Política Municipal............Baldiri Portell D'altra banda Marc Danés serà el Portaveu del Grup Municipal i Joan Plana serà el representant de la JERC a l'Executiva.

Presentació Llibre de Xavier Solano "El Mirall Escocès"

El divendres 30 de novembre hi va haver a Sant Pere Pescador la presentació del llibre de Xavier Solano "El mirall escocès". La presentació fou a les 20.00 hores a la Biblioteca Municipal de Sant Pere Pescador. Xavier Solano actualment treballa al Parlament Escocès com analista polític del SNP (Scottish National Party). És un bon coneixedor de l'estratègia econòmica que ha de portar el 2017 Escòcia a esdevenir un Estat independent

Nova Executiva de la Secció Local d'ERC de Roses

El passat dimarts 4 de setembre es va celebrar una Assamblea de la secció local d'ERC de Roses. Un dels punts importants era l'elecció d'una nova executiva. Aquesta nova executiva està composada per: President Secció Local....................: Fèlix Llorens Secretari d'Organització..................: Carles Trias Secretari de Finances......................: David Campà Secretaria d'Imatge i Comunicació...: Verònica Bretau Secretaria de la Dona......................: Agnès Fàbregas Secretaria de Política Municipal........: Manel Donat Portaveu Municipal...........................: Marc Danés 

Festa Infantil i Berenar Popular

El dissabte 19 de maig a les 17 hs. es va celebrar una Festa Infantil i un Berenar Popular a la Riera Ginjolers organitzada per ERC de Roses . Hi va haver-hi una gran afluència de públic, sobretot de mainada, que s´ho varen passar molt bé. Cap a 2/4 de 8 del vespre la pluja va fer la seva aparició i es va donar per acabat l´acte.

Llista d'Esquerra per les properes Eleccions Municipals

La llista que Esquerra presentarà a les properes Eleccions Municipals a Roses el proper 27 de maig està integrada per:  1. Marc Danés i Zurdo  2. Fèlix Llorens i Palou  3. Verònica Bretau i Barbancho  4. Francesc Galí i Camprubí  5. Agnès Fàbregas i Badosa  6. Manel Donat i Giró  7. Carles Trias i Bosch  8. David Campà i Frigola  9. Sara Boix i Martí 10. Alea Noguera i Aldama 11. Toni Blanch i Pérez 12. Albert Font i Martí 13. Maria Piqué i Roma 14. Anna Blanch i Falcó 15. Francesc Xavier Calatayud i Sala 16. Joan Carles Cros i Miralles 17. Lucía Calafell i Martínez 18. Sara Padilla i Koch 19. Mohamed Acherkouk 20. David Pujol i Villar 21. Mireia Garzón i Gonyalons 22. Francesc Giner i Ballesta “Xispa” 23. Jaume Blanch i Falcó 24. Sílvia Gratacós 25. Carmel Rosés i Falgàs

Acte de presentació de Marc Danés

El passat diumenge 25 de març s’ha presentat a Marc Danés com a cap de llista d'Esquerra per Roses per les eleccions municipals del mes de maig en un acte celebrat al Teatre Municipal. La presentació d'aquest acte ha anat a càrrec de Joan Carretero, l’ex-conseller de Governació de la Generalitat de Catalunya durant la darrera legislatura. Hi ha hagut una assistència de 120 persones així com la de diversos mitjans de comunicació com el Diari de Girona, el Punt Diari, La Vanguardia, L’Hora Nova, L’Empordà i Roses Digital.

Marc Danés elegit alcaldable d'ERC per Roses

 L’Assemblea Local de Roses ha elegit Marc Danés com a cap de llista d’Esquerra Republicana per Roses. Danés és regidor de l’Ajuntament de Roses des del 30 de gener de 2005, data en que va substituir l’anterior cap de llista republicà Ramon Pujol. Danés té 29 anys, és comercial d’una empresa d’alimentació i estudia Dret a l’UOC. Malgrat la seva joventut, és una persona que ha treballat activament en el teixit cultural i associatiu de la vila rosinca: ha col.laborat amb el bàsquet local, la Colla Gegantera de Roses, el grup de Teatre de Roses i festes com el Carnestoltes. Per Danés Esquerra de Roses es marca com a prioritat “el retorn al govern de la ciutat” amb l’únic objectiu de “servir a la gent del poble”. El candidat republicà està convençut que Esquerra en la propera campanya tindrà “una veu pròpia i diferenciada de les dues grans forces polítiques que han vingut adminstrant la vida política local”. Una veu que, en paraules de Marc Danés “farà arribar a la població un programa de govern propi, clar, factible i que respondrà a les necessitats i a les expectatives de Roses”. Un dels objectius que s’ha marcat Esquerra a Roses és “agrupar esforços entre el sector privat i públic de Roses per donar una embranzida de debò al sector turístic local”. Per Danés “ha arribat el moment que Roses sigui la capital turística de l’Empordà”. A banda d’aquesta qüestió, el cap de llista d’Esquerra s’ha proposat “donar veu a les entitats i els particulars de la vila per potenciar una autèntica democràcia participativa.”. En aquest sentit, el regidor rosinc ha afegit que “l’Ajuntament no només ha d’actuar de transmissor d’idees de la gent, també ha de poder potenciar la seva realització”