Roses

Notícia

Marc Danés elegit alcaldable d'ERC per Roses

 L’Assemblea Local de Roses ha elegit Marc Danés com a cap de llista d’Esquerra Republicana per Roses. Danés és regidor de l’Ajuntament de Roses des del 30 de gener de 2005, data en que va substituir l’anterior cap de llista republicà Ramon Pujol. Danés té 29 anys, és comercial d’una empresa d’alimentació i estudia Dret a l’UOC. Malgrat la seva joventut, és una persona que ha treballat activament en el teixit cultural i associatiu de la vila rosinca: ha col.laborat amb el bàsquet local, la Colla Gegantera de Roses, el grup de Teatre de Roses i festes com el Carnestoltes.

Per Danés Esquerra de Roses es marca com a prioritat “el retorn al govern de la ciutat” amb l’únic objectiu de “servir a la gent del poble”. El candidat republicà està convençut que Esquerra en la propera campanya tindrà “una veu pròpia i diferenciada de les dues grans forces polítiques que han vingut adminstrant la vida política local”. Una veu que, en paraules de Marc Danés “farà arribar a la població un programa de govern propi, clar, factible i que respondrà a les necessitats i a les expectatives de Roses”. Un dels objectius que s’ha marcat Esquerra a Roses és “agrupar esforços entre el sector privat i públic de Roses per donar una embranzida de debò al sector turístic local”. Per Danés “ha arribat el moment que Roses sigui la capital turística de l’Empordà”.

A banda d’aquesta qüestió, el cap de llista d’Esquerra s’ha proposat “donar veu a les entitats i els particulars de la vila per potenciar una autèntica democràcia participativa.”. En aquest sentit, el regidor rosinc ha afegit que “l’Ajuntament no només ha d’actuar de transmissor d’idees de la gent, també ha de poder potenciar la seva realització”