Roses

Notícia

ERC decidirà en assemblea a quin candidat a Jutge de Pau dóna suport

Pròximament, l'Ajuntament de Roses haurà de cobrir la plaça de Jutge de Pau de la Vila, càrrec que va quedar vacant després de la renúncia de la Sílvia Ferrer, a la qual volem aprofitar per agrair i felicitar per la feina feta durant els seus anys de servei. El nomenament de nou Jutge de Pau correspon al ple municipal, que escollirà el millor candidat d'entre les persones que han presentat la seva candidatura.

Com és habitual, les decisions importants que transcendeixen d'una àrea concreta no es prenen ni des de l'executiva ni des de cap dels grups de treball, sinó des del conjunt de l'assemblea de militants, simpatitzants i amics inscrits a la Secció Local de Roses. En aquest cas, serà també aquesta assemblea qui determini a quin dels candidats ha de donar suport el nostre Grup Municipal.

L'assembea tindrà lloc el proper dijous, dia 16 de març, al vespre i els participants podran escollir entre les 10 persones que han presentat la seva candidatura a l'Ajuntament dins del termini legal previst.