Roses

Notícia

ERC reclama millores i inversions a la plaça de l'alegria del Mas Mates

En el ple del passat dilluns, el Grup Municipal d'ERC va traslladar al govern municipal els problemes i desperfectes que acumula la plaça de l'Alegria de la urbanització del Mas Mates.

Els jocs infantils de la plaça presenten, en alguns casos, un important estat de deteriorament, les arrels dels arbres sobresurten fent difícil poder caminar per algunes zones, els bancs de pedra estan trencats, no hi ha cap punt d'aigua i fins i tot hi ha forats al mig de la pista de jocs, amb la perillositat que això suposa pels més petits.

Aquesta va ser una de les principals demandes que els republicans varen poder recollir dels veïns de la urbanització durant la visita territorial de fa unes setmanes. En aquest sentit, el portaveu republicà, Joan Plana, va declarar que "la nostra intenció és traslladar a la institució les demandes i les preocupacions que els veïns ens fan arribar durant les visites. Volem que ser una eina útil perquè la realitat de les urbanitzacions no quedi oblidada i que espais com la plaça de l'Alegria, que s'ha anat deteriorant per la deixadesa municipal, no quedin desemparats".

El regidor de Serveis Públics i Infraestructures, Josep Maria Masblanch, es va comprometre en el mateix ple municipal a estudiar la situació de la plaça i fer-hi les actuacions pertinents. Els republicans faran el seguiment d'aquestes actuacions per garantir que, efectivament, es millori la situació d'aquest espai.