Roses

Notícia

La fins ara Jutgessa de Pau, Esther Bonaterra, serà la número 2 d'ERC-Ara Roses

L'assemblea d'Esquerra Republicana a Roses ha triat aquest dissabte per unanimitat a Esther Bonaterra com a número 2 i acompanyar a l'alcaldable republicà Joan Plana a la llista d'ERC a Roses.
 
Esther Bonaterra ha rebut el suport de tota la militància de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Roses, i serà la número 2 a les pròximes eleccions municipals. L'actual jutgessa de pau de Roses,  acompanyarà a Joan Plana i formarà part de la llista d'ERC que serà cremallera, alternant homes i dones i totalment paritària.

L'alcaldable d'ERC Joan Plana ha explicat "Ens congratula molt que l'Esther s'hagi volgut unir al nostre equip. Ella és la peça que li faltava al projecte republicà per ser més fort i arribar al màxim de gent possible" i a afegit que "Tenim molt clar quin ha de ser la Roses del present i la de futur, i per fer-ho encarem les municipals d'aquest mes de maig amb més força que mai i amb el convenciment que podem aportar el millor per a tots els ciutadans i ciutadanes de la ciutat.

Després de l'elecció, Bonaterra ha manifestat que "Des del consistori hem de recuperar l'ambició i revertir la desafecció de la ciutadania, per això hem de representar a tots els nostres conciutadans, vinguin d'on vinguin, siguin com siguin i pensin com pensin" i ha afegit que "Sé que junts tenim la capacitat i el coneixement de dur Roses allà on volem que estigui".

Esther Bonaterra, nascuda l'any 1962, treballa actualment com a comercial del diari El Punt Avui, té experiència en diferents empreses del sector de la construcció i immobiliari i ha estat Jutgessa de Pau a Roses des del 2017, càrrec al qual ha renunciat per formar part de la llista d'ERC-Ara Roses.