Roses

Notícia

ERC-Ara Roses presenta la proposta d’equip de govern per a les municipals 2019

ERC, Esquerra Republicana de Catalunya, Alt Empordà, Roses, Joan Plana, Muncipals 2019, Eleccions Municipals, República, Ara Roses
Proposta d'equip de govern ERC-Ara Roses 2019
El port esportiu de Roses ha estat l’espai triat per la candidatura republicana encapçalada per l’actual portaveu d’ERC Joan Plana per presentar la proposta de Govern.

L’equip per governar l’Ajuntament Rosinc que proposa ERC, està format per 5 dones i 4 homes. Gent nascuda a Roses i en altres indrets de l’Estat. Amb amplies trajectòries en l’associacionisme, l’empresa privada o l’administració”.

El cap de llista d’ERC-Ara Roses Joan Plana ha declarat que aquest és “Un equip de persones competents i preparades en tots els àmbits de l’administració local. Alguns, militants d’ERC des de fa anys, altres, independents o que provenen d’altres espais ideològics. En definitiva, un govern que s’assembla a la societat que vol representar”

Pel que fa a la composició i línia ideològica de la proposta de govern, Plana ha manifestat que aquest serà  “El govern més paritari i el més jove de la nostra història local i un govern que per primera vegada incorpora àrees com el feminisme, la Memòria històrica o les polítiques per a animals”.
Per la seva banda la número 2 de la llista republicana Esther Bonaterra ha explicat que “Volem que aquest possible futur govern s’assembli com cap altra a la societat que vol representar. Un govern que ens permeti mirar als propers anys amb optimisme”.

Davant la Roses conformista d'alguns, i la Roses fosca dels altres, des d’Esquerra Republicana de Catalunya - Ara Roses creiem que un futur millor és possible. Aquesta és la Roses a la que apel·lem: A la Roses optimista.”