Salou

Notícia

ERC Salou trasllada les propostes per donar solució al problema de desconnexió ferroviària als seus representants a les institucions catalanes i estatals.

ERC Salou ha mantingut una reunió amb el delegat del Govern de la Generalitat Oscar Peris, la diputada al Parlament Raquel Sans, el diputat al Congrés Jordi Salvador i amb el senador Josep Rufà, per tractar el greu problema de desconnexió ferroviària.

En aquesta reunió s’ha transmès el descontent degut a la manca de previsió per part de les totes les administracions implicades, i s’han traslladat les següents propostes:

1 – Creació d’una línia única de rodalies BCN-Salou, evitant fer transbord a TGN, així com adequar les freqüències i horaris a la realitat del nostre municipi.

2 – Creació d’un traçat amb ample de vies internacional de Salou a Vila-Seca, connectant amb el nou Corredor del Mediterrani.

3 – Garantir l’aprofitament dels terrenys desafectats per la creació d’un nou Tramvia, integrable urbanísticament, que permeti la connexió amb la resta de municipis del territori.

Aquestes propostes seran traslladades a les comissions pertinents de cada una de les administracions.

 

  • ERC Salou trasllada les propostes per donar solució al problema de desconnexió ferroviària als seus representants a les institucions catalanes i estatals.