Salou

Notícia

TARGETA MENJADOR


Distribuïdes ja les targetes moneder per una empresa de repartiment amb els 40€ inicials, donat que el tancament de les escoles s’allarga mes enllà dels primers 15 dies inicials. El departament d’ensenyament de la Generalitat, ja ha efectuat una recarrega fins que l’alumnat pugui tornar a classe.  Per tant es important que aquestes  targetes no es llencin. 

En alguns ajuntaments les targetes les han repartit les mateixes escoles, altres han sigut els consells comarcals que han trobat la manera de fer arribar aquestes targetes als usuaris , i a Salou ha sigut una empresa postal que ha fet el repartiment d’aquestes.  

Les targetes han estat recarregades en les darreres hores, que s’afegeix al saldo del que ja es disposava. Es tracta dels diners corresponents als dies laborals entre el 30 de març i el 9 d’abril, a  més del 13 de març que va ser el primer dia de tancament de les escoles i que no estava inclòs en la primera càrrega de la targeta. 

Aquestes targetes tenen com a objectiu garantir als menors beneficiaris d’aquest ajut d’educació infantil, primària i secundària la continuïtat d’ajut durant el temps que els centres romanguin tancats. Estan destinades a la adquisició d’aliments. 

Nota de premsa: http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa/?id=384085