Salou

Notícia

Esquerra defensa la construcció del parc per a gossos, que penja d'un fil

Agility1
Agility1
Esquerra defensa la construcció del parc per a gossos, que penja d'un fil
L'equip de govern va presentar el passat 24 de maig un nou projecte del parc per a gossos que estava previst construir a la zona d'Emprius, amb la disculpa, poc creïble, ja que l'Ajuntament normalment no repara en els diners que es gasta, que l'anterior projecte resultava més costós.
En realitat, aquesta presentació pública del nou projecte es va fer després que Esquerra exigís públicament a l'equip de govern que expliqués perquè s'havia decidit renunciar a construir el parc de gossos prèviament anunciat.
El passat novembre del 2016, el regidor de Medi Natural i Sostenibilitat, de Sanitat i Salut Pública, Ramon Pasqual, va anunciar que es duria a terme aquesta iniciativa durant aquest pròxim 2017. Aquesta proposta va ser rebuda amb molt d'interès per part del grup nombrós que té gossos al municipi, que podria gaudir d'un espai habilitat amb fonts i circuit Agility. El projecte estava pressupostat en 35.206 € + IVA, en un terreny d'1,5 hectàrees (15.000 metres quadrats) a la zona de l'Avinguda Eduard Punset, a la zona d'Emprius. Ara es redueix de manera molt considerable la mida del parc, que serà de 1.011 metres quadrats, perdent 13.989 metres quadrats, i estarà pressupostat en poc més de 20.700 euros.
Durant la primera quinzena d'abril, l'equip de govern ens va informar àmpliament de la construcció d'aquest equipament, rebut de manera positiva pels propietaris de gossos, tant de Salou com d'altres municipis propers que el consideraven un espai molt atractiu. Per això, va ser una gran sorpresa quan van buscar la informació sobre l'estat del projecte i van veure que l'Ajuntament de Salou havia renunciat a la seva construcció i havia suspès el procediment de contractació, sense explicar els motius. Per això, Esquerra Republicana van demanar públicament les explicacions oportunes del perquè de la suspensió. Una demanda que ha servit perquè finalment es mantingui la proposta de construcció del parc de gossos, ara fet amb menys diners i, per tant, amb prestacions de menys qualitat i en un espai molt més petit.
L'alcalde de Salou i el seu govern, malauradament, un cop més, juguen amb els projectes que ells mateixos proposen: que ara sí, ara no; ara d'aquesta manera, ara d'aquesta altra; ara aquí, ara allà... Una mostra més de la manca de serietat de l'equip de govern municipal actual.