Salou

Notícia

Esquerra Republicana de Salou manifesta un sí crític al Festival Internacional i Acadèmia d'Estiu Salou Costa Daurada

Banda sinfonica musicos sin fronteras
Banda sinfonica musicos sin fronteras

Esquerra Republicana de Salou manifesta un sí crític al Festival Internacional i Acadèmia d'Estiu Salou Costa Daurada


En el Ple del passat dimecres 31 de maig, Esquerra Republicana de Salou ha votat a favor del conveni de col·laboració del Festival Internacional i Acadèmia d'Estiu Salou Costa Daurada, ja que els hi sembla una proposta interessant, en la línia de la política cultural que reclamen per al municipi. Tot i això, aquest vot favorable ha estat un sí crític, ja que aquesta formació considera que cal explicar millor aquest projecte, que sembla poc treballat i precipitat, més que una programació planificada i amb criteri.


En concret, el pressupost valorat que ha d'assumir l'Ajuntament (5.600 €) el consideren incomplet, ja que aquest pressupost no contempla ni la valoració ni si hi haurà exempció de taxes per tota la cessió del TAS, Escola de música i Centre Cívic que demanen del 8 de juliol al 14 d'agost, de 9 del matí al 9 del vespre. Per això, Esquerra considera que s'ha d'evitar que, com va passar amb l'ús de les instal·lacions esportives durant la Setmana Santa, entitats privades, amb una finalitat lucrativa, no paguin ni tan sols els costos dels equipaments públics municipals.
 
En canvi, Esquerra proposa que l'associació que s'ha constituït expressament per a fer aquesta activitat, faci una contraprestació, en forma d'inscripcions gratuïtes, a alumnes i professors de l'Escola Municipal de Música de Salou. Sempre en cas que pel format, nivell musical o estudis, alguns alumnes i professors hi puguin participar. Qüestió que caldria valorar un cop aclarit el nivell pedagògic i formatiu que es demani per participar-hi i amb una valoració per part de l'equip de l'Escola Municipal de Música.


Esquerra també adverteix a l'Alcalde i a l'equip de govern que vagin amb compte, no encadeni una sèrie de fiascos i que de la mateixa manera que sembla que tenen problemes amb el festival Elrow, no els tinguin també amb aquest festival.