Salou

Notícia

El Ple extraordinari de l'ajuntament de Salou rebutja la moció d'ERC i la resta de la oposició.

  • PLE DE SALOU:
Avui al Ple extraordinari i com era previsible l ' Equip de Govern a posat en marxa el corró i ha fet impossible assolir la comissió d’investigació que es demanava per aclarir possibles responsabilitats politiques.
Tal com diu l’escrit de la moció presentada per tots els grups polítics de l’oposició, la voluntat d’aquest ple era la d’aclarir i demanar una comissió d’investigació pels fets que en aquest cas,Villa Enriqueta/Vila Alexander, ja que ens trobem amb una nova reclamació judicial contra l’Ajuntament de Salou per valor de 6,7 M €.
Des del grup d’ERC, aquesta nova situació la valorem i emmarquem d’una manera més global i generalitzada ja que creiem que cal demanar responsabilitats polítiques per tot el reguitzell d’accions (decisions polítiques) que estan generant una sagnia de recursos econòmics derivats de les diferents sentències contràries. Sembla que tothom s’atreveix a anar en contra de l’Ajuntament i a més guanyen.
A la nota que fa pública l’Ajuntament ahir mateix, diuen en resum que la cosa no va amb els polítics, que és un acte reglat administrativament i que no s’estima la interpretació de la normativa municipal que és fa en els informes tècnics.Pilotes fora. Qui es presenta a les eleccions i demana la confiança a la ciutadania són els polítics i no els tècnics i això comporta la corresponsabilitat en la presa de decisions i resultats finals i assumir èxits, però també fracassos