Salou

Notícia

ERC PREGUNTA A L’ALCALDE PER LES MANCANCES QUE PATIRÀN ELS USUARIS DEL FERROCARRIL UNA VEGADA DESMANTELLADES LES VIES.

 
“Volem saber que passarà a Salou, quina connectivitat ferroviària tindrà, un cop es desmantellin les actuals vies de tren i, entri en marxa el nou Corredor del Mediterrani” Aquesta va ser la pregunta que el portaveu d’ERC, Sandro Boquet va fer a l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Salou durant el passat Ple. Aquesta pregunta que fa ERC a Salou ve donada per la incertesa que  provoquen els plans del Ministeri de Foment sobre el territori.
A Esquerra Republicana tenim la percepció que quedarem despenjats del tràfic ferroviari i la resposta donada per l’alcalde no va esvair els nostres dubtes, una cosa es el que voldríem tots i altra cosa és el que realment sembla que pot passar. Pel que sabem al grup municipal d’ERC i després de parlar amb els nostres representants a Madrid, el municipi de Salou quedarà molt desconnectat, l’Equip de Govern ens respon el que li agradaria, però quan veus i t’expliquen com s’està desenvolupant tot tècnicament i com respiren a Madrid, això no ens quadra.
Cal que se li expliqui a la gent quines freqüències de tren tindrà Salou quan es posi en marxa el nou Corredor del Mediterrani. Sabem que la ciutat de Tarragona també es veurà molt perjudicada i, per tant, cal saber quins trens vindran al cul de sac que serà l’estació de PortAventura i quins trens en sortiran.