Salou

Notícia

AMB ELS VOTS EN CONTRA D’ERC, EL PLENARI DE SALOU, TOMBA LA MOCIÓ DE CIUDADANOS SOBRE L’OCUPACIÓ IL.LEGAL DE VIVENDES AL MUNICIPI DE SALOU.  

AMB ELS VOTS EN CONTRA D’ERC, EL PLENARI DE SALOU, TOMBA LA MOCIÓ DE CIUDADANOS SOBRE L’OCUPACIÓ IL.LEGAL DE VIVENDES AL MUNICIPI DE SALOU.  
 
El grup de municipal de Ciudadanos a l’ajuntament de Salou ha presentat una moció sobre l’ocupació il·legal d’habitatges al municipi de Salou.
Ciudadanos va defensar que les ocupacions il·legals de vivendes, sobretot les realitzades per la delinqüència organitzada que extorsionen al veïns, poden arribar en ocasions a formar part del tràfic de drogues o a la tracta de persones i això se està convertint en tot un nou problema a Salou, i demana mesures per assegurar la convivència entre els veïns que es veuen alterades per l’ocupació il·legal.
Per part d’ERC va ser Marçal Curto l’encarregat de defensar el vot contrari a la moció “Malgrat que compartim el fons de la moció (castigar i evitar que màfies o organitzacions criminals ocupin pisos per desprès relloga’ls-les a la gent necessitada i obtenir un guany), no podem votar a favor d’aquesta moció atesa la perillositat d’incloure –accidentalment o no- a qualsevol ciutadà que ocupi un habitatge per necessitat dins d’un nou marc legislatiu que el podia desnonar de manera exprés i deixar-lo al carrer sense cap alternativa. Es imprescindible lluitar contra les màfies i les ocupacions il·legítimes però alhora ha d’anar acompanyat d’una solució habitacional a aquells qui ocupen un habitatge per poder, senzillament, viure”.
La moció s’ha votat en contra amb els vots de CiU, PSC, ERC, i Guanyem; i amb els vots favorables de C’s i PP.