Salou

Notícia

ERC SALOU CONSIDERA ELS NOUS PRESSUPOSTOS COM A CONSERVADORS I ELECTORALISTES.

ERC Salou considera la proposta de pressupostos municipals de "conservadora i electoralista"

El portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Salou, Alexandre Boquet, ha assegurat que "s'ha jugat amb les inversions durant tot el mandat". Boquet ha manifestat que "han estat quatre anys sense cap mena de rumb, sense projectes que transformessin la ciutat, canviant de prioritats segons bufava el vent".

Per això des d'ERC Salou s'ha alertat que cal "acabar amb la paràlisi d'idees que hi ha a l'equip de govern de l'ajuntament de Salou". Pel republicà Alexandre Boquet: "Salou té un govern que és al·lèrgic a la participació i al diàleg", quan promoure la participació ciutadana "és essencial per construir una societat compromesa, cívica i que comparteixi el model de ciutat". A més a més, el regidor d'ERC Salou, Marçal Curto, ha reclamat que les inversions per al 2019 "arriben tard" i presenten com a projectes nous "temes que fa molts anys que estan presentats i aprovats, i ha posat com a exemples "els casos de sector 04 amb les instal·lacions esportives, que arriba amb 16 anys de retard".
El portaveu Boquet ha apuntat com a prioritats la nova biblioteca, incrementar els ajuts directes a les famílies amb vulnerabilitat i les aportacions a les entitats socials, la tarifació social a l'Escola de Música, i les guarderies municipals i augmentar les partides de via pública per la millora dels carrers i un pla per potenciar la recollida selectiva, i potenciar les polítiques d'habitatge.