Salou

Notícia

UN PROGRAMA ELECTORAL PARTICIPATIU.

 
La participació ciutadana en els afers públics de la ciutat ha de ser una condició imprescindible per trencar amb les formes de governar paternalistes i fosques on, fins ara, la informació, les decisions i l’acció queden en mans d’uns quants representants i els seus interessos.
Des d’ERC Salou volem que la vida quotidiana de la població de Salou agafi una dimensió política. Entenem que la desafecció política ha estat, i és encara, una dinàmica general de funcionament de la majoria de la societat.
Entenem que la vida és política en tots els sentits. Tot allò que vivim en el dia a dia està condicionat per decisions polítiques i econòmiques de les quals moltes vegades no en som partícips ni, en molts casos, coneixedors.
Volem  treballar amb tu per capgirar aquesta situació. Hem de potenciar una participació ciutadana que generi polítiques que s’adeqüin a les necessitats reals. Volem una participació que sigui transversal, que tracti tots els àmbits i involucri tots els sectors de la ciutat.
Una participació que es basi en la informació, el coneixement i la co-responsabilitat en la presa de decisions .
Nosaltres som ERC Salou i volem que t’interessis pel nostre projecte a les properes eleccions municipals. Cada dilluns ens trobem al Casal Josep Zamora, a la Via Aurèlia,  per escoltar persones com tu i elaborar un programa electoral participatiu