Salt

Notícia

L'Ajuntament de Salt començarà la millora del carrer Àngel Guimerà

L'alcalde, Jordi Viñas, i el regidor d'Urbanisme, Àlex Barceló, van exposa el projecte de reforma als veïns/es a la sala de plens per tal de recollir els suggeriments i les opinions del veïnat.

Els treballs consistiran en l'ampliació de la vorera nord, eliminant aparcament i instal·lant enllumenat i arbrat.



L'Ajuntament de Salt començarà aviat els treballs de millora del carrer Àngel Guimerà, entre el carrer Pacheco i el passeig Marquès de Camps. Dimarts al vespre, l'alcalde, Jordi Viñas, i el regidor de Territori, Àlex Barceló, es van reunir amb els veïns per explicar-los el projecte i recollir opinions.

Els treballs consistiran en l'ampliació de la vorera nord del carrer Àngel Guimerà, igualant l'amplada amb la ja existent entre el carrer Francesc Macià i el carrer Pacheco. En aquest tram, s'eliminarà l'aparcament i s'aprofitarà l'ampliació de la vorera per instal·lar enllumenat nou i arbrat. La vorera sud, entre la plaça dels Colors i l'avinguda Marquès de Camps, també s'ampliarà, però conservant les places d'aparcament. A més, es renovarà la xarxa d'aigua potable i l'asfaltatge del carrer.

La reforma també suposarà un canvi en la circulació del vehicles, ja que el tram afectat quedarà només de sortida cap a Marquès de Camps i el carrer Joan Miró canviarà de sentit.

Amb aquesta actuació es complementa la millora iniciada l'any passat, quan es van fer treballs de millora de la vorera del carrer d'Àngel Guimerà, entre els carrer Pacheco i Picasso. Aquest tram del carrer d'Àngel Guimerà presentava un carril lateral i una mitjana amb dos línies d'aparcament. L'actuació, que va afectar uns 1600 m2, va suposar l'enderroc de la mitjana i l'arrencada de l'asfalt de l'espai a reformar, l'ampliació de la vorera de l'espai sud del carrer i la substitució de l'arbrat i la seva recol·locació a més distància de les façanes. En total, la inversió de l'Ajuntament de Salt al C/ d'Àngel Guimerà els darrers dos anys superarà els 250.000€.



Fonts: Ajuntament de Salt i Diari de Girona