Salt

Notícia

Presentem a la premsa la nova línia L9 que connecta directament Salt amb la UdG, que començarà a funcionar el 17 de setembre.

L’alcalde Jordi Viñas ha manifestat que la nova L9 és “fruit d’una llarga reivindicació de l’Ajuntament que resol una demanda històrica dels veïns/es a la ciutat.”

Donem resposta a una llarga reivindicació com és connectar el campus de Montilivi amb els estudiants de Salt amb una línia que estava inclosa dins Pla Local de Joventut 2016-2019.

Volem agrair a la Generalitat, TEISA, Ajuntament de Girona i la UdG, la predisposició a l’hora de treballar-ho de forma conjunta i reforçar la connexió d’autobús entre les ciutats de Salt i Girona.

Per altre banda l'Ajuntament, a més, treballa per oferir de forma exclusiva descomptes del 40% pels abonaments de la T-Mes amb l’objectiu de facilitar l’accessibilitat i la mobilitat amb transport públic dels nostres joves estudians.

Les sol·licituds per optar a l’abonament subvencionat per l’Ajuntament es podran fer a partir del mes d’octubre a l’Oficina de Promoció de la Ciutat, ubicada al carrer Major, número 164. I entraran en vigor el mes de novembre un cop realitzats els tràmits administratius.

Les T-Mes bonificades seran unipersonals i inclouran una fotografia del titular. Podran optar-hi: 
     – Empadronats/des a Salt
     – Joves de 16 a 25 que realitzin estudis reglats a Girona.
     – Estudiants d’entre 16 a 25 anys que realitzin formacions al SOC.