Sant Martí

Notícia

Consell plenari de Sant Martí, dijous 5 de març a les 19:00 hores.

El proper dia 5 de març a les 19h hi ha Consell Plenari al districte de Sant Martí (Pl. Valentí Almirall, 1). En aquest consell plenari presentarem les següents iniciatives:
 
Proposició: Que es desplegui el programa RADARS als barris del districte on no hi ha i que ho faci de forma URGENT als barris del Besos-Maresme i Verneda-La Pau.
 
Prec: Desprès del temporal Gloria demanem que es planifiqui i dugui a terme la recuperació de les platges del districte considerant els criteris d’accessibilitat per a totes les persones i que es senyalitzi de forma fàcil i entenedora.
 
Pregunta:  Quins són els paràmetres i els criteris objectius que determinen les quanties econòmiques que, en concepte d’ajudes i/o subvencions, reben els casals de barri del districte i per quina raó el termini de concessió es limita a dos anys més u? .
 
Aprofitem per recordar-vos que l’assistència al plenari es oberta per tothom que hi vulgui assistir i, que qualsevol proposta, dubte o suggeriment que tingueu ens ho podeu fer arribar als consellers i conselleres d’ERC per correu electrònic santmarti@esquerra.cat