Sant Martí

Notícia

28è Congrés d’ERC Sant Martí; Seguim fent camí!

El passat dissabte 11 de juliol la militància de la Federació de Districte de Sant Martí es va reunir en el 28è Congrés Comarcal de Sant Martí per a escollir una nova executiva i una nova persona representant al Consell Nacional del partit.

Celebrat de forma extraordinària a la Seu Nacional d’ERC i garantint totes les mesures de distància i sanitàries –presa de temperatura, gel hidroalcohòlic i mascaretes noves a l’entrar-, van ser una cinquantena les persones presents entre militància, amics i ponents. Va obrir el congrés l’informe de la comissió organitzadora del congrés i la elecció de la mesa d’aquest.

Posteriorment va ser el torn de’n Jordi Rallo, president sortint, qui va repassar la tasca realitzada sota la seva presidència. Més tard va ser el torn de la presentació de la candidatura a la presidència i equip d’executiva, encapçalada per l’Àngel Ruiz i Díez, i que un cop finalitzada va donar pas a la votació en urna de tota la proposta d’executiva. Finalment va ser el torn de la candidata a consellera nacional, na Sílvia Tovar, que, un cop va fer la seva presentació, es va procedir a fer-ne la votació.

Un cop recomptats els vots d’ambdues votacions es va procedir a proclamar els resultats, sent escollida la nova executiva de Sant Martí, encapçalada per l’Àngel Ruiz i Díez, i sent també escollida com a consellera nacional na Sílvia Tovar.

Executiva escollida al 28è congrés
Àngel Ruiz  - President
M. Carme Mombiela - Secretària General
Santí Romo - Secretaria d’Organització
Marga Serra - Secretaria de Formació
Jordi Soler - Secretaria Coordinació Territorial
Àngel Ruiz - Secretaria de Transició Ecològica
Núria Mateo - Xarxes 2.0 Imatge i comunicació
Rosa Alemany - Secretaria d’Entitats i Entorn
Ricard Dolz - Secretaria de Finances
Núria Vives - Secretaria de Dones
Joan Carles Canela - Secretaria de Política Municipal
Sílvia Tovar - Secretaria d’Acció Política i Sectorial
Josep Maria Machado - Secretaria de Política Parlamentaria
Rosa Casas - Secretaria de Ciutadania
Jordi Rallo - Secretaria de Militància i Creixement
 
Consellers Nacionals d’ERC
Àngel Ruiz  
Sílvia Tovar
 
Posteriorment es va procedir a un breu torn de paraules i preguntes. Finalment, i a mode de cloenda, vam comptar amb les paraules de la Consellera de Justícia Ester Capella, qui va repassar la importància del partit en moments determinants, en especial de les bases, la important tasca de govern realitzada, i els reptes de futur que tenim tot plegats. Amb el parlament es va posar fi a un congrés que és un inici d’etapa amb reptes importants i moltes qüestions a abordar, una tasca on volem comptar amb tothom!
 
Suma’t a Esquerra Republicana de Catalunya