Sant Martí

Notícia

Sant Martí 235.000 compromisos

El passat dissabte 11 de juliol vàrem celebrar el 28è Congrés de la Federació de Districte de Sant Martí, on vaig resultar escollit president, conjuntament amb la nova executiva que ha de representar els pròxims quatre anys el nostre projecte republicà a Sant Martí.  

Al llarg del Congrés, vaig tenir l’oportunitat d’exposar el Pla de Treball que aquesta executiva vol impulsar. Amb el títol “Sant Martí 235.000 compromisos” vaig exposar una sèrie de punts en els que hem de treballar per a poder obtenir el màxim suport de la ciutadania i, així, poder guanyar les properes conteses electorals que tenim a l’horitzó, al Parlament de Catalunya i també amb el focus posat a les municipals de l’any 2023.

Amb gairebé 25.000 vots al Districte a les darreres eleccions municipals de maig de 2019, que representa un 22% del suport a les urnes, el projecte d’Esquerra Republicana de Catalunya es manté ferm entre les opcions guanyadores i, per tant, podem pensar en una futura victòria a Sant Martí i a Barcelona. Tot i aquestes bones perspectives electorals, no cal adormir-se, hem de continuar treballant sense descans, per incrementar el número de suports al nostre territori.

Això ho aconseguirem amb la bona feina què des de la base fa la nostra militància i els amics i amigues d’ERC Sant Martí, des de les dues seccions locals del territori, Clot-Verneda i Poblenou-Besòs.

Assumeixo com a president aquesta nova responsabilitat conjuntament amb els responsables de cadascuna de les secretaries d’aquesta executiva, per tot allò que cregueu necessari, per escoltar les propostes que ens vulgueu fer arribar i, treballar com un equip unit i coordinat, amb la finalitat d’ampliar aquesta base i el patrimoni humà que conforma la nostra organització política.

Adquirim doncs el compromís de proposar polítiques que ajudin a la millora social de tota la ciutadania, associades a polítiques dirigides a disminuir les desigualtats existents entre els nostres deu barris. Desigualtats que tenim l’obligació ètica i moral de revertir el màxim possible. Aquest treball institucional, ha d’anar conjuntament unit al compromís de defensa dels drets nacionals de Catalunya i l’objectiu de treballar per implementar una república catalana.

La decisió i fermesa que els santmartinencs/santmartinenques vàrem mostrar en la defensa del referèndum de l’1-O, on malgrat els ferits que va causar la força desproporcionada i brutal de l’estat espanyol, es va aconseguir una victòria democràtica sense precedents. Aquest moment de la nostre història recent ha de servir de punt d’inflexió per aconseguir les màximes cotes de llibertat a les que té dret el país.

De ben segur que si tots i totes ens hi posem, colze a colze, col·laborant amb el important treball que des de les dues seccions locals es fa al territori, serem capaços de convèncer, amb el nostre esforç personal a què més persones es sumin a la nostra proposta de país i, des de la legitimitat que donen les urnes, aconseguir governar Catalunya i, les principals ciutats i viles del país.

Aquest president i tot l’equip de l’executiva de Sant Martí us donem les gràcies per la vostra confiança, per ser-hi sempre, sense defallir. Sempre teniu la porta oberta per interpel·lar-nos, cercarem, entre tots i totes, una solució a les vostres propostes.

Cordialment.
Àngel Ruiz i Díez
President Fed. Districte Sant Martí