Sant Martí

Notícia

Bones Vacances

Benvolguts/Benvolgudes,
 
Com ja teniu coneixement, els casos de persones afectades per la Covid-19 està patint un fort increment les darreres setmanes al nostre país i molt concretament, a la ciutat de Barcelona.  

Per aquest motiu, des de la Federació de Districte de Sant Martí, volem manifestar la nostra solidaritat amb totes aquelles persones que pateixen la malaltia i, ens posem al servei de totes aquelles persones afectades que experimenten algun tipus de vulnerabilitat o risc associat a la malaltia.

Acompanyarem sempre a totes les persones que han vist alterades les seves circumstàncies vitals i, que puguin tenir alguns tipus de problema de salut, econòmic i/o social derivat de l’emergència sanitària. Son aquests moments on la solidaritat i l’ajuda, han de ser la senyal d’identitat d’un poble i d’un projecte republicà com el nostre.

Us encoratgem, des d’aquestes línies, a que en cas de patir algun tipus de problema o conèixer algú que ho estigui passant, us poseu en contacte amb nosaltres i, dins les nostres possibilitats, gestionarem i canalitzarem l’ajuda necessària per a disminuir aquests moments d’angoixa.

Us informem que des de la Federació de Districte de Sant Martí, mantindrem, durant tot el mes d’agost, un equip de persones a la vostre disposició per atendre aquelles necessitats que ens feu arribar, doncs considerem molt important aquesta  tasca de servei a la ciutadania.

També teniu a la vostre disposició, les persones que integren el Grup Municipal de Districte d’ERC, que assumeix com seva, la responsabilitat d’aquesta tasca voluntària d’ajuda i recolzament personal.

Com ja bé sabeu, els dos locals d’ERC de Sant Martí, el del Clot-Verneda i el de Poblenou-Besòs, resten tancats per reunions públiques i, només estan operatius, de forma puntual, per a reunions pròpies derivades de l’organització i de la pròpia gestió interna de les executives. En tot cas, quan s’obren, s’observen totes les indicacions que des de la conselleria de Salut de la Generalitat i les autoritats sanitàries comuniquen de forma pública.

Aquest darrers mesos ja ens hem acostumat a la celebració d’assemblees per vídeo-conferència, amb molt bona acollida per part dels militants d’ambdós casals i, de seguir aquesta emergència sanitària, continuaríem així a partir del mes de setembre, per seguir informant a la militància de Sant Martí en el mateix format.

Finalment recordar-vos que no dubteu en contactar amb nosaltres, per qualsevol necessitat que podeu tenir, tant pels canals oficials d’Esquerra, via correu electrònic a: santmarti@esquerra.cat

En acabar, tot l’equip de la Federació de Districte d’Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Martí, us desitgem que tingueu unes bones vacances d’estiu, descanseu i torneu amb les piles ben carregades.

Us esperem al setembre! Cuideu-vos molt.