Sant Martí

Documents

Declaració institucional en motiu de l’1 d’octubre
Descarrega en PDF Declaració institucional del jovent republicà de Sant Martí i ERC, per la llibertat dels presos, el suport a les víctimes de l'1-O i el rebuig a l’aplicació de l’article al 155.
 
.........Per tot això, el Consell Plenari del Districte de Sant Martí acorda:
 
Primer. Reconèixer la tasca de les persones que varen fer possible la celebració del referèndum de l’1 d’octubre de 2017 i que hi van participar activament per poder donar veu al poble de Catalunya en relació al seu futur polític.
 
Segon. Manifestar la solidaritat amb la ciutadania que va ser brutalment agredida per les forces de seguretat de l’Estat quan es dirigia de manera pacífica a votar.
 
Tercer. Exigir l’immediat alliberament de les preses i presos polítics i el lliure retorn de les persones exiliades.
 
Quart. Defensar de forma clara la magnífica i incansable feina dels i les docents, que fan del model d’escola catalana un model d’èxit i una eina cohesionadora i d’apoderament.
 
Cinquè. Donar suport a les persones encausades i perseguides pel seu exercici del dret fonamental a la llibertat d’expressió de manera legítima i crítica amb el règim del 78.
 
Sisè. Reafirmar el rebuig de l’aplicació de l’article 155 a Catalunya, així com defensar el dret d’autodeterminació dels i les catalanes.
 
Setè. Comunicar aquests acords al Govern de Catalunya, al Parlament, a les entitats municipalistes, a l’alcaldessa i a la Comissió de Govern de la ciutat de Barcelona.