Sant Martí

Documents

Proposició, pressupost Sant Martí
Descarrega en PDF AL PLENARI DEL DISTRICTE DE SANT MARTÍ
 
- Atès que al pressupost de Sant Martí es comptabilitzen les grans obres que són de ciutat.
 
- Atès que aquestes obres desvirtuen la xifra d’inversions al districte col·locant el districte en les primeres posicions d’inversió de la ciutat quan en realitat no és inversió als nostres barris.
 
- Atès que durant el mandat 2015-19 el districte va tenir 129 M€ dels quals 72M€ eren la plaça de les Glòries.
 
- Atès que es preveuen noves grans obres al districte.
 
PROPOSICIÓ DECLARACIÓ DE GRUP
 
El Consell Plenari del Districte de Sant Martí acorda:
 
  • Instar el Regidor del Districte de Sant Martí a que, reclami a la tinència d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, i la regidoria d’Economia i Pressupostos així com a l’Alcaldia que en els propers pressupostos i plans d’inversió de l’ajuntament de Barcelona els projectes de ciutat no siguin ni imputats ni publicats com a pressupost d’inversió del districte de Sant Martí, com és el cas de les obres de la plaça de les Glòries actualment o en un futur podria ser la remodelació prevista al Port Olímpic. Que la xifra que imputada i publicada sigui realment la que rebin els nostres barris, veïns i veïnes.
  •  
  • Fer arribar aquest acord, en el termini màxim de quinze dies, a totes les tinències d’alcaldia i a totes les presidències dels Grups Municipals del Consell Plenari de l’Ajuntament de Barcelona.