Sant Adrià de Besòs

Notícia

Demanem un pla de xoc contra els petits furts i la inseguretat a Sant Adrià Nord

En els darrers dies s’estan produint un augment alarmant de petits furts a les sortides de diverses escoles de la nostra ciutat. Alhora, fa mesos que denunciem al Ple el trencament de vidres a vehicles a l’aparcament del parc de la Pollancreda, amb sustraccions d’objectes de valor.

En general, hi ha una sensació creixent d’inseguretat a tot el municipi i, molt especialment, al barri de Sant Adrià Nord. Els veïns i veïnes s’estan autoorganitzant per fer rondes de vigilància, amb el perill que això comporta, però denuncien la passivitat municipal.

No podem, doncs, restar al marge d’aquests fets, que considerem greus. Per això, hem demanat a l’equip de govern que engegui de forma immediata un pla de xoc contra els petits furts i la inseguretat a tot el municipi, però amb especial atenció al barri de Sant Adrià Nord.

Així mateix, també hem fet una bateria de preguntes en referència al fet de per què marxen els agents de la Policia Local del nostre municipi i quines mesures prendrà l’ajuntament per intentar recuperar-los, així com dotar-los de més eines i suport perquè puguin realitzar la seva tasca en les millors i més eficients condicions possibles.