Sant Adrià de Besòs

Notícia

Esquerra Republicana de Sant Adrià torna a demanar a l'alcalde la convocatòria d'un ple extraordinari

  • Rubèn Arenas i Antoni Vélez en el moment de presentar la instància ERC Sant Adrià
  • Instància presentada a l'ajuntament ERC Sant Adrià
El grup municipal d’Esquerra Republicana a Sant Adrià de Besòs ha registrat aquest matí una instància en la qual demanen a l’alcalde que convoqui un ple extraordinari. La instància ha estat presentada després que l’alcalde no hagi donat cap resposta a la petició que en aquest sentit Esquerra va realitzar en el passat ple del 26 de juny.

En el seu escrit els republicans remarquen el fet que el passat dilluns el regidor Juan Carlos Ramos va declarar davant del jutge i aquest no ha modificat la situació processal del regidor investigat. Davant la “rumorologia i el safareig” a la ciutat per “manca de transparència i d’informació”, els  republicans han registrat la petició “atès el compromís d’ERC amb la transparència, bon govern i l’empoderament de la ciutadania en allò públic”.

Els republicans deixen ben clara la presumpció d’innocència dels regidors investigats, i no volen en cap cas establir-ne un judici paral·lel. L’objectiu del ple extraodinari és donar l’oportunitat a l’equip de govern que expliqui de forma clara els efectes polítics de les investigacions, i les afectacions que puguin tenir en el dia a dia de la gestió de la ciutat, així com, el projecte de ciutat que plantegen fins a les properes eleccions.