Sant Adrià de Besòs

Notícia

Dinar de festa major amb Eduardo Reyes i Fabian Mohedano a la barraca de les JERC – ERC Sant Adrià

Cartell d'activitats de la festa major
Cartell d'activitats de la festa major
Les joventuts d’Esquerra Republicana de Sant Adrià han presentat el seu propi cartell d’activitats per la festa major. Entre les activitats destaca una xerrada del cònsol de Veneçuela, un dinar amb els diputats Eduardo Reyes i Fabian Mohedano i el ja tradicional pregó alternatiu.
 
Els integrants més joves d’Esquerra Republicana al municipi han presentat un cartell d’activitats alternatiu a l’oficial de l’ajuntament amb activitats pròpies per amenitzar la festa major d’enguany. Els republicans proposen una activitat per cada a la seva barraca a la rambleta.
 
Sota el hashtag #viscabarralunya i l’eslògan “Festa sí, lluita també” s’ha programat un seguit d’activitats que s’iniciaran amb el pregó alternatiu el dijous 7 a les 20 hores i rom cremat per 1€. El divendres 8 ens proposa una aproximació al conflicte de Veneçuela amb una xerrada del cònsol d’aquest país a les 19 hores. El dissabte 9 es farà una xocolatada infantil a les sis de la tarda. Finalment diumenge 10 s’ha programat un dinar amb els diputats Eduardo Reyes i Fabian Mohedano.
 
El dinar de carn a la brasa, es farà juntament amb la Secció Local d’Esquerra Republicana i està obert a tots els ciutadans que vulguin per només 2€. Els militants i amics d’ERC tindran a la seva disposició tiquets gratuïts. Els tiquets poden reservar-se al web www.nousantadria.cat, al correu santadria@esquerra.cat o mitjançant el WhatsApp d’Esquerra, el 673 00 73 82.
 
La barraca #viscabarralunya estarà oberta de dijous a diumenge des del migdia fins a la matinada.