Sant Adrià de Besòs

Butlletins digitals

Butlletí juny 2018

Aquest mes hem aprovat una moció per a la millora de l'accessibilitat de totes les parades d'autobús de Sant Adrià. També hem aprovat una moció per manifestar la desproporció judicial en el cas dels joves d'Altsasu.

Llegeix
Butlletí maig 2017

Aquest mes hem aprovat una moció per a la creació d'un pla local de Residu Zero. Volem un Sant Adrià que vagi més enllà de la correcta separació i que aspiri a no generar residus. També hem copresentat una moció de rebuig a la sentència de "la Manada" i votat a favor de codemnar els atacs militars d'Israel a la Franja de Gaza.

Llegeix
Butlletí abril 2018

Aquest mes hem aprovat una moció per millorar la seguretat dels vianants a Sant Joan millorant els espais d'aparcament. També hem donat suport a la monitorització i control del CCAACB i hem rebutjat l'ordenança que regula la taxa dels poliesporius. Volem la seva municipalització!

 

Llegeix
Butlletí març 2018

Aquest mes hem aprovat una moció per sol·licitar l'apropament i excarceració dels presos. Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament demana l’excarceració dels presos independentistes. També hem donat suport a l'entitat Proactiva Open Arms i hem aprovat la creació d'una oficina receptora de propostes per al futur de les Tres Xemeneies.

Llegeix
Butlletí febrer 2018

Al ple de febrer vam presentar una moció de rebuig a la nominació de María Elósegui al TEDH per les seves declaracions contra l'homosexualitat i la transsexualitat. Una persona que està aspirant a arribar al Tribunal Europeu dels Drets Humans, i que està negant un dret tan bàsic com és el dret a la llibertat sexual, pensem que no té cabuda.

Llegeix
Butlletí gener 2018

Al ple de gener vam presentar conjuntament amb d'altres formacions una moció en suport de la campanya "No al amianto" de jubilats de Macosa-Alstom afectats per l'amiant; i ens vam adherir a demanar el soterrament de les línies elèctriques aèries.

Llegeix