Sant Adrià de Besòs

Butlletins digitals

Butlletí octubre 2018

Hem votat favorablement les taxes a canvi d’un compromís per fer-les redistributives. Hem aprovat una moció de transparència per fer públiques les agendes de l’Alcalde, regidors i càrrecs de confiança, i un moció conjunta per convertir l’antic CAP de la Mina en una residència de gent gran i centre de dia.

Llegeix
Dinar de germanor 2018

Com ja és tradició, el proper dissabte 8 de setembre a la barraca del Jovent Republicà a la Rambleta, i coicidint amb la Festa Major de Sant Adrià, celebrarem el dinar de germanor d'ERC Sant Adrià en el qual ens hi acompanyarà la Marta Vilalta, portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Llegeix
Butlletí agost 2018

Comencem el curs polític com sempre amb la festa major de Sant Adrià. Enguany tornarem a celebrar un dinar de germanor el dissabte 8 de setembre a la barraca del Jovent Republicà a la Rambleta, en el qual ens hi acompanyarà la Marta Vilalta, portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Llegeix
Butlletí juliol 2018

Aquest mes hem aprovat una moció per a garantir el dret al descans dels veïns i veïnes de Sant Adrià. També hem presentat una moció per reclamar un cop més la municipalització del Marina-Besòs com a millor model de gestió i per garantir els llocs de feina dels treballadors i treballadores.

Llegeix
Butlletí juny 2018

Aquest mes hem aprovat una moció per a la millora de l'accessibilitat de totes les parades d'autobús de Sant Adrià. També hem aprovat una moció per manifestar la desproporció judicial en el cas dels joves d'Altsasu i copresentat mocions a favor de declarar la figura històrica i tradicional dels passadors com a patrimoni etnològic propi de la ciutat i per adherir-nos a l'Associació de Municipis i Entitats per l'aigua pública.

Llegeix
Butlletí maig 2017

Aquest mes hem aprovat una moció per a la creació d'un pla local de Residu Zero. Volem un Sant Adrià que vagi més enllà de la correcta separació i que aspiri a no generar residus. També hem copresentat una moció de rebuig a la sentència de "la Manada" i votat a favor de codemnar els atacs militars d'Israel a la Franja de Gaza.

Llegeix