E.R.C. Santa Maria de Palautordera

Totes les notícies

LA NIT DELS DESITJOS

Un any més, torna La Nit dels Desitjos, enguany celebrem la 3a. edició... ESQUERRA REPUBLICANA us convidem a gaudir d'una nit màgica, d'una nit d'il·lusions i molts desitjos que farem enlairar tots plegats... Us hi esperem a tots i totes, construïm el camí per la llibertat...!!!

Homenatge al President Lluís Companys

ERC Palautordera iniciarem un petit recorregut des de la plaça de la Vila fins al carrer de Lluís Companys - Plaça Francesc Macià, el DILLUNS dia 15 d'octubre a les 18 h., en homenatge al President Lluís Companys: 123è. President de la Generalitat de Catalunya 1er. President del Parlament de Catalunya ...i assassinat pels seus ideals, al Castell de Montjuïc. "PER CATALUNYA" varen ser les seves últimes paraules. Us convidem que sumeu les vostres veus...!!!

Forta polèmica a Palautordera per una moció d'ERC que demana combatre "l'ocupació per finalitats delictives"

Mentre que ERC PALAU ens preocupem per la gran problemàtica que patim els palauencs i les palauenques, els de la CUP diuen que la diagnosi no és la correcta, i per l'actual govern del PDeCAT diuen que no ens estem ajustant a la realitat... Des d'ERC, ens preguntem, a quin poble viuen els representants de la CUP i el PDeCAT...?? Esquerra Republicana de Palau, treballem sempre per buscar SOLUCIONS, és el nostre deure treballar pel benestar dels palauencs i les palauenques... Continuem...!! (Article publicat avui divendres dia 5 d'octubre al 9nou)

AGRAÏMENT ALS VEÏNS I VEÏNES DE PALAU

Des d'Esquerra Republicana de Palau, volem fer un reconeixement en forma d'agraïment, als veïns i veïnes de Palau per la vostra implicació i/o col·laboració en l'organització de les festes i revetlles organitzades als seus barris: Barris del Pont Trencat, Pont Romà i Moixerigues Barri de la Serra Barris del Virgili, Temple i Ca l'Abril Barri de Can Bosc Barri del carrer de la Creu Barri del Carrer Prat de la Riba Barri del Pla de Can Sala A Palau tenim un gran actiu, les persones que mouen les Entitats i les Associacions, que són l'esperit cultural i lúdic, dinamitzadores de Palau... des d'ERC us convidem a continuar amb aquesta meravellosa tasca que feu pel vostre barri i per tots els palauencs i palauenques que venim a gaudir de la vostra festa... Animem també a la resta de barris de Palau a seguir l'exemple, FEM POBLE... Esquerra Republicana estarem sempre amb vosaltres... Continuem...!!! Esquerra Republicana de Palau esquerrapalautordera@gmail.com

GRAN ÈXIT A LA 2a. EDICIÓ DEL CONCURS DE GASPATXO I TRUITA

Avui dissabte dia 7 de juliol, a Palau, la participació ha triomfat gràcies a les 200 valoracions que la gent ha anat fent a mesura que anava tastant les truites i els gaspatxos que els oferíem. Agrair especialment als concursants que s'hi han presentat, que enguany hem doblat el nombre de concursants en vers a l'any passat. En aquesta edició, i sempre segons el criteri i la valoració del jurat popular format per la gent que anava passant per la Plaça de la Vila, el campió a la MILLOR TRUITA i el MILLOR GASPATXO ha coincidit que fos el mateix concursant, que és: MANDUCA (casa de menjars per emportar)... FELICITATS...!! Felicitar també a tots els concursants, ja que amb la gran varietat de receptes que hem pogut gaudir, ho han posat molt difícil a l'hora d'escollir el millor que hi havia sobre les taules. GRÀCIES A TOTS I TOTES MANDUCA ALBERT i NEUS LOLA FÀBREGAS i MARIA GIMFERRER L'ESPLAI MARTÍ, NIKI, ELENE i MARTÍ fill ROSA SALA CARME RIERA La Secció local d'ESQUERRA REPUBLICANA un cop més hem estat al vostre costat... per vosaltres, pel poble i per la fusió entre la gastronomia i la cultura. Ja estem pensant en la 3a. edició, que l'any vinent ja serà després de les eleccions municipals de finals de maig, i que desitgem poder comptar amb el vostre suport. ERC som així, sempre amb vosaltres... continuem...   

2on. CONCURS DE GASPATXO I TRUITA

Animeu-vos a participar, sigui com a concursant o com a jurat popular... Si vols participar per la millor truita, porta 2 truites del format que vulguis i/o si vols participar pel millor gaspatxo, porta'n uns 2 litres, així donarem una mostra de cada a tots els que vulguin fer un tast... Si vols participar com a jurat, només cal que vinguis a la nostra carpa i tastar totes les truites i tots els gaspatxos, i puntuar quin és el millor... AIXÍ DE FÀCIL SOM-HI...!! (podeu consultar les bases del concurs a QUE FEM –-> Documents)

ELECCIÓ DEL CANDIDAT PER LES MUNICIPALS DEL MAIG DE 2019 A SANTA MARIA DE PALAUTORDERA

ASSEMBLEA GENERAL D'ERC DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA El passat dimecres dia 16 de maig, es va celebrar l'assemblea general de la Secció Local d'ERC PAUTORDERA per tal d'escollir el Candidat/a per les eleccions municipals del maig del 2019. A la convocatòria i érem presents els militants, amics i amigues de la nostra Secció Local, on es va proposar i decidir amb els seus vots, que el cap de llista serà en Xavier Blas, tot desitjant que mitjançant els vots dels veïns i veïnes de Palau, arribi a ser escollit el nou alcalde de tots i totes. A partir ara, continuarem reforçant i intensificant la nostra tasca política a Palau per aconseguir una gestió eficient del nostre poble, fent partícips a tots els veïns i veïnes de Palau pensant sempre en el seu benestar i la seva qualitat de vida.  

NIT DELS DESITJOS

Benvolguts i Benvolgudes... Un any més, Esquerra Republicana de Palau juntament amb els veïns i veïnes hem fet possible una nit màgica, familiar, emotiva, inoblidable... Hem enlairat 500 fanalets carregats d'il·lusions i desitjos, increïble... Gràcies a tots i a totes per compartir aquesta nit, i amb més forces per tornar-hi l'any vinent... Us tornarem a convocar a les 19.00 h. del dissabte dia 22 de desembre de 2018, al parc Pau Casals de Santa Maria de Palautordera... Us hi esperarem amb més fanalets i amb un bon brou ben calentó.

Fanalets

Volada de fanalets per la llibertat dels Presos Polítics

Ahir  1 de desembre a 2/4 de vuit del vespre, a Santa Maria de Palautordera, la sessió local d' ERC va organitzar una rua amb cassoles i en acabar ens vam reunir a la capçalera de la rambleta per fer volar un fanalet per cada membre del nostre Govern legítim empresonat i pels Jordis. Cada fanalet portava impresa la cara d' un d'ells i vam reivindicar la seva posta en llibertat...esperem que tingui el seu efecte el proper dilluns.