E.R.C. Santa Maria de Palautordera

Notícia

GRAN ÈXIT A LA 2a. EDICIÓ DEL CONCURS DE GASPATXO I TRUITA

Avui dissabte dia 7 de juliol, a Palau, la participació ha triomfat gràcies a les 200 valoracions que la gent ha anat fent a mesura que anava tastant les truites i els gaspatxos que els oferíem.

Agrair especialment als concursants que s'hi han presentat, que enguany hem doblat el nombre de concursants en vers a l'any passat.

En aquesta edició, i sempre segons el criteri i la valoració del jurat popular format per la gent que anava passant per la Plaça de la Vila, el campió a la MILLOR TRUITA i el MILLOR GASPATXO ha coincidit que fos el mateix concursant, que és: MANDUCA (casa de menjars per emportar)...

FELICITATS...!!

Felicitar també a tots els concursants, ja que amb la gran varietat de receptes que hem pogut gaudir, ho han posat molt difícil a l'hora d'escollir el millor que hi havia sobre les taules.

GRÀCIES A TOTS I TOTES

MANDUCA
ALBERT i NEUS
LOLA FÀBREGAS i MARIA GIMFERRER
L'ESPLAI
MARTÍ, NIKI, ELENE i MARTÍ fill
ROSA SALA
CARME RIERA

La Secció local d'ESQUERRA REPUBLICANA un cop més hem estat al vostre costat... per vosaltres, pel poble i per la fusió entre la gastronomia i la cultura.

Ja estem pensant en la 3a. edició, que l'any vinent ja serà després de les eleccions municipals de finals de maig, i que desitgem poder comptar amb el vostre suport.

ERC som així, sempre amb vosaltres... continuem...