Sant Andreu

imatge

nacional


Dimarts, 9 de juny

ERC intentarà des del Parlament de Catalunya aturar l'ampliació de La Maquinista

Dimecres, 27 de maig

ERC, tercera força al districte de Sant Andreu a les municipals del 24M

Dimarts, 30 de juny

Amorós: 'Esquerra és al centre de l'escenari i som els que podem construir ponts que permetin unir el màxim de gent possible per construir el nou país'

El gener passat, la Generalitat de Catalunya, mitjançant la Subcomissió d’Urbanisme del Municipi de Barcelona, organisme que depèn del Govern, va aprovar definitivament l’ampliació de La Maquinista, ... fletxa Les eleccions municipals del 24 de maig han situat ERC com a tercera força del districte de Sant Andreu, amb un total de 8.160 vots, que corresponen a un 12,02% del total de sufragis emesos. Barcelona ... fletxa Lluny d'entrar en el debat dels noms i les llistes electorals, el diputat d'Esquerra Republicana Oriol Amorós s'ha mostrat aquest dimarts satisfet amb el paper central que tindrà ERC en els ... fletxa
imatge
Dimarts, 28 d'abril

Montse Benedí: “La participació ciutadana ens fa responsables a tots nosaltres de les decisions que es prenen a la ciutat”

Diumenge, 12 d'abril

Alfred Bosch a la plaça Comerç: "Necessitem que Barcelona sigui una ciutat d'èxit, però d'un èxit compartit, que arribi fins a l'últim dels ciutadans"

Dilluns, 29 de juny

Terricabras demana a Grècia i a les institucions europees que arribin a un acord 'definitiu'

Dissabte, 21 de març

Alfred Bosch a les Jornades Municipalistes del casal: «Per millorar hem de passar de la protesta a la proposta; això és el que hem fet avui a Sant Andreu»

Dimarts, 17 de març

Montse Benedí, al darrer Plenari de la legislatura: «L'educació és una inversió de present i de futur en tots els trams de la nostra trajectòria vital»

Dilluns, 29 de juny

Junqueras: 'No és possible un canvi real a Catalunya sense assolir la independència'


imatge
imatge
imatge
imatge
imatge
imatge
imatge
imatge
imatge

logo
Notícies rss
Agenda rss