Sant Andreu

Notícia

Iniciatives ERC Sant Andreu Consell Plenari Districte de Sant Andreu del 13 de desembre 2018

Sant Andreu
Sant Andreu
            El proper dijous 13 de desembre a les 18:30 tindrà lloc, a la Sala Andreu Cortines de la seu del Districte de Sant Andreu (Plaça Orfila) el penúltim plenari del mandat.

            Aqui teniu les nostres iniciatives:

           Proposició:
  1. Atès la històrica demanada de manca d’espais que pateix l’Escola Mestre Enric Gibert i Camins
  2. Atès que al plenari de març d’aquest any 2018 es va aprovar per unanimitat proposició del GM d’Esquerra Republicana de Catalunya instant el govern del Districte de Sant Andreu a arribar a un acord amb el propietari del solar situat a la cantonada dels Carrer Concepcion Arenal i Carrer del Vallés per la adquisició del mateix i posar-lo a disposició de l’Escola i de Consorci d’Educació de Barcelona a fi i afecte de ampliar els espais educatius i de lleure del centre.
  3. Atès que la situació ha empitjorat els darrers temps per la caiguda del mur confrontant amb el solar adjacent, i les actuacions necessàries per garantir la seguretat.
 
Que Govern Municipal de Districte de Sant Andreu doti la partida econòmica al pressupost 2019 per executar l’adquisició del solar situat a la cantonada dels Carrers Concepción Arenal i carrer del Vallés i dur a terme les intervencions i adequacions necessàries per que l’Escola Mestre Gibert i Camins en faci ús.
 
            Prec:
  1. Atesa la situació dels habitatges de l’Institut Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació de Barcelona, a la zona nord de la Trinitat vella; alscarrers Padre Perez del Pulgar i Torrent de la Parera.
  2. Atès el deteriorament que pateixen aquests habitatges, el patiment, la incertesa i la sensació d’abandonament en la que continuen instal·lats les veïnes i els veïns que hi viuen
  3. Atès el temps transcorregut i els deteriorament progressiu a la que continuen veient-se es sotmeses aquestes habitatges.
Que es concreti, en aquest plenari, quines mesures s’han pres fins ara, quina és la concreció d’aquestes mesures a dia d’avui i en quins terminis i de quina manera es pensa resoldre aquesta greu problemàtica urbanística que continua sent, a dia d’avui, una de les més greus que pateix el Districte de Sant Andreu.
  

           Pregunta:
  1. Atès les reiterades demandes veïnals, del teixit comercial i associatiu del barri, per donar suport i dinamització de la Plaça del Congres.
  2. Atès la necessitat de donar suport al comerç de proximitat dels nostres barris, especialment del comerç associat i dels barris amb mes necessitats.
 
Quines activitats i accions té previst el govern del Districte de Sant Andreu per tal de dinamitzar la Plaça de Congres i el comerç de proximitat del barri durant la campanya de Nadal?
  
Us esperem dijous al Plenari
 
Carlos R. Escuredo
Conseller Portaveu ERC Sant Andreu
Districte de Sant Andreu
Ajuntament de Barcelona