Sant Andreu de la Barca

Notícia

A Sant Andreu votarem, i tant que ho farem!

1-0, votar
A Sant Andreu votarem, i tant que ho farem!
A Sant Andreu de la Barca el nostre alcalde ha decidit que no deixarà que els santandreuencs i les santandreuenques votem per l’1 d’octubre. No vol que ho fem al lloc de sempre. El govern amb C’s ja era un missatge clar per al referèndum. L’alcalde podia triar diferents camins, però ha decidit trair al seu poble i no deixar que votem. L’alcalde, escollit democràticament, es nega a donar la veu al nostre poble, i qui no deixa votar no hauria de ser votat. El missatge que ens vol donar és clar i el missatge que transmetem des d’ERC Sant Andreu de la Barca és encara més clar: no acordarem amb qui ens nega el vot, no acordarem amb l’Enric Llorca, l’alcalde que nega la democràcia d’un poble i no respecta les decisions del Parlament de Catalunya.
 
i encara amb més claredat afirmem amb fermesa, convicció i seguretat que els santandreuencs i les santandreuenques votarem l’1 d’octubre, perquè hi haurà locals disponibles, meses constituïdes, paperetes i urnes. Tota la infraestructura de sempre, però per culpa de l’alcalde no serà en els llocs de sempre, amb tot, serà en llocs propers i de fàcil accés. Els santandreuencs i les santandreuenques votarem, i tant que ho farem!
 
Tanmateix, l’alcalde ha de fer una reflexió. Finalment votarem encara que ell no ho vulgui. Per què no accedeix a fer-ho on ho hem fet sempre? Té una darrera oportunitat. Ell es deu al poble que l’ha elegit, però ja sabem que ell també ha afirmat en el ple de l’ajuntament que no governa per a la gent que no pensa com ell, que ell no governa per la gent que ha donat suport a ERC, donant a entendre que per a ell, nosaltres no som santandreuencs i santandreuenques. 
 
El PSC a Sant Andreu de la Barca té la oportunitat de demostrar que està al costat de la democràcia enlloc de deixar-se endur pel Llorquisme. Des d’ERC-SAB estem disposats a assumir la responsabilitat que comporta el referèndum. Ens oferim al PSC a assumir els acords necessaris per fer que l’1 d’octubre votem on sempre ho hem fet.
 
En tot cas, encara que l’alcalde no ho vulgui, SÍ votarem i ho farem amb tota normalitat i seguretat, i tant que a Sant Andreu de la Barca ho farem! I ho farem per tothom, pels del Sí, els de No i els del blanc!! També ho farem pels qui no volen votar, perquè la nostra obligació com a demòcrates és assegurar que tothom pugui exercir el seu dret a vot.
 
 
ERC-SAB