Esquerra Santa Oliva - Acord Municipal

Notícia

Presentació a la candidatura Esquerra Santa Oliva - Acord Municipal

  • Presentació Esquerra - Acord Municipal per Santa Oliva
  • Fideuà popular
Esquerra-Acord Municipal per Santa Oliva vol passar pàgina per recuperar l’esperit participatiu i de proximitat

El candidat, Josep Carreras, va presentar la seva candidatura i el programa electoral per als comicis del dia 22 de maig davant d’un centenar de persones que van participar en una fideuà popular. L’acte va comptar amb la presència del president comarcal, Joan Baseda.


L’alcaldable d’Esquerra – Acord Municipal per Santa Oliva, Josep Carreras, va prioritzar el paper de la gent de Santa Oliva per impulsar la recuperació del sentiment de poble, la dinamització de les entitats, la implicació i la participació veïnal en els temes d’interès municipal. Carreras va destacar valors com la participació ciutadana, la proximitat, la transparència i l’escolta activa per tirar endavant el projecte d’esquerra.

En quant a propostes del programa d’Esquerra a Santa Oliva el candidat va destacar que calia passar pàgina en els serveis, potenciant la neteja i el manteniment dels carrers, sense necessitat de grans inversions, sinó aprofitant els recursos actuals de l’Ajuntament.

Josep Carreres també va anunciar que calia passar pàgina en finances. En aquest sentit, considera necessari fer una auditoria econòmica de la situació actual del municipi de Santa Oliva per establir el deute real del consistori. Per combatre la crisi econòmica, el candidat es va comprometre a no pujar els impostos i a fer esforços per buscar empresaris i empreses que puguin crear llocs de treball per a les persones que hi viuen al poble i crear riquesa per al municipi, en general. Un tercer punt que va destacar el candidat va ser promoure un medi ambient de proximitat, que va anomenar “medi ambient al carrer”. Es tracta de preservar l’agricultura tradicional, conservar l’entorn natural, potenciar els horts urbans i combatre el mosquit tigre o l’escarabat que està fent desaparèixer les palmeres del municipi, entre d’altres.

L’acte va concloure amb la presentació de l’equip d’esquerra-Acord Municipal que acompanyarà al candidat Josep Carrerras a l’alcaldia de Santa Oliva. La candidatura la formen: Mònica Mayor, Encarna Moreno, Cèsar Cuesta, Jaume Avilés, Anna Verge, Josefina Sivill, Jonathan Alache, Xavier Mercadé, Marc Sans i Pilar Marín.