Sant Cebrià de Vallalta

Totes les notícies

Tots convocats avui 12 de febrer del 2019 a les 12h

Concentracions amb motiu de l’inici del judici als dirigents independentistes  Avui, 12 de febrer, a les 12h, estan convocades concentracions davant dels centres de treball amb motiu de l’inici del judici als líders independentistes. Les concentracions seran de deu minuts.

Presa de possessió del nou Regidor d´ERC, Albert Pla i Besolí, a l´Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta

El passat dijous 31 de gener del 2019 es va dur a terme la presa de possessió del nou regidor d´ERC, Albert Pla i Besolí, un cop renunciat per part de l´anterior regidor, Josep Pla i Jubany. Va ser un moment molt dolç dins d´un ple carregat de la tensió que viu el nostre consistori des de fa més d´un any.  Ens quedem amb aquest moment i li desitgem a l´Albert molta sort i encerts!  

Necessitem la vella rectoria

Dies enrere ERC Sant Cebrià va comunicar, mitjançant la ràdio del poble, el gran interés que tenim com a grup municipal d’ adquirir la rectoria vella del poble, que es troba ara mateix en venda. Per diferents motius es va perdre l’ opció de compra en el seu moment i ara no podem deixar escapar aquesta oportunitat. La rectoria és un edifici monumental del segle XVIII, no cal dir la gran bellesa i interés patrimonial que té pel poble.  El nostre poble no té gaires espais on poder dur a terme activitats de caire cultural, educatiu, de lleure, artístic,... i es per això que ara seria el moment de poder fer realitat el que molts anhelem. Sabem que l’ Ajuntament de Sant Cebrià té a la seva disposició una subvenció de 400.000 euros que l’ alcaldessa vol destinar a completar l’ obra inacabada del camp esportiu; un bar, una pista de bicicletes, unes grades de fusta, etc. Sense tenir cap suport.  Recordem que en aquest projecte els cebrianencs i cebrianenques ja hi hem aportat una suma considerable i que el passat 28 de desembre va ser inaugurat sense cap evidència que es pot tenir quan un projecte ha estat ben valorat i ha estat dut a terme amb consens. Podem afirmar que el 28 de desembre no es va fer la inauguració d’ un projecte sino d’ una sola part, la gespa. Per tant, des d’ ERC rebutgem plenament que aquesta subvenció, de la que disposa el nostre poble, es dediqui al camp esportiu, i sí es dediqui a la compra d’ un patrimoni històric per a tothom. Per als nens, joves i grans que en podran fer un gran ús. Com a biblioteca, sala de concerts, exposicions, xerrades, clubs de lectura, tardes de joc, etc. És més, essent patrimoni del poble, l’ ajuntament hauria de ser receptiu a qualsevol idea que pugui tenir qualsevol vilatà, per treure’n el millor profit possible.

Excutiva Comarcal a Sant Cebrià de Vallalta

Ahir, dia 15 de gener, la sala de plens de l´Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta va acollir a l´ executiva comarcal d´ERC del Maresme. Durant la trobada es van tractar temes transcendentals de tota la comarca i es va parlar dels mesos que s´apropen, que com tots sabem, són plens de dates importants i de molta feina.  Des d´ERC Sant Cebrià donem les gràcies per la visita i obrim les portes als nostres companys maresmencs sempre que ens necessitin.   

MARC BOSCH I JOSEP PLA

NO ESTEU SOLS!

Aquests passat dijous 8 de novembre de 2018 ERC Sant Cebrià va acompanyar, l’alcalde de Dosrius Marc Bosch i quatre persones més del municipi a declarar davant els jutjats de Mataró en relació a l’1 d’octubre del 2017. Abans d’entrar a declarar l’actual portaveu municipal i regidor Josep Pla li va donar l’escalf i tot el suport en la causa. Sant Cebrià a l'igual que Dosrius va patir un brutal atac el dia 1 d’octubre de 2017 per part de la policia espanyola i és per això que avui hi havíem de ser.