Sant Cebrià de Vallalta

Totes les notícies

Bon nadal i feliç 2008!!!!

* *** ***** ******* ********* *********** ***Bon Nadal ***I Feliç any 2008 Després de les eleccions, és el primer recull que surt. Tot seguit, sabent els resultats de les eleccions, el partit va tenir certes tensions, que ens han desgastat. Som i seguim sent un partit assembleari i es respecta el criteri de la majoria dels militants del grup municipal. Hem après la lliçó: som un partit obert i començarem a treballar per començar a recrear noves sintonies. Hem assumit certs reptes a l’ assumir tasques en el nou govern municipal, en la Regidoria de Promoció Econòmica. I esperem que aquesta regidoria la fem brillar tant o més que la regidoria de cultura i joventut que vam portar durant la legislatura anterior. BONES FESTES I FELIÇ ANY NOU 2008 I que els “Reis Mags” us portin moltes coses!... Grup Municipal d’Esquerra Avinguda Maresme, 11-13 08396 Sant Cebrià de Vallalta Tel./Fax 937631038 E-mail: santcebriavallalta@esquerra.org Web: www.esquerra.cat/santcebriavallalta

Ofrena d'Esquerra Republicana de Catalunya

1ª Ofrena floral a Sant cebrià de Vallalta.

El dia 11 de setembre de 2007 es va fer la primera ofrena floral, en commemoració a l’11 de setembre de 1714, a Sant Cebrià de Vallalta. A l'acte hi va haver mig centenar de persones, i hi van participar mitja dotzena d'entitats. Ens agradaria destacar la falta de presència de la institució que ens representa a tots en el nostre municipi, L'AJUNTAMENT, que no sabem el per què no va ser partícip d’una festa que es celebra a tot el Maresme amb la col•laboració de tothom. Una felicitació ben forta des d’aquesta pàgina web a tots els assistents i a totes les entitats.

Senyera al Balco

L'ONZE DE SETEMBRE

No sé per què, però cada any es veuen menys Senyeres als balcons, tan fàcil com és i poc que costa. Per això caldria que tothom recordés penjar la Senyera de bon matí. Que tot Sant Cebrià y Catalunya esclati de color amb les quatre barres en la nostra Diada Nacional. Penja-la!

Imatge d'avui del monument Lluís Companys

Monument escapçat

Danys intencionats al monument a Lluis Companys Cap a les quatre de la matinada la patrulla de servei ha localitzat una esfera de pedra tirada al carrer esplanada. Que de forma immediata s'ha relacionat amb el monument inaugurat encara no fa un any  Lluís Companys al passeig de porta cap a la zona esportiva.  En un primer moment no s'ha localitzat el/s responsable/s dels actes vandàlics però no es descarta poder esbrinar-ne l'autoria.

Un tret abat Casanova

Esquerra republicana de Catalunya a Sant Cebrià presenta la següent proposta, a l’ajuntament i a totes les entitats del municipi, i tots els partits polítics.

Degut al fet històric de la guerra de successió, que va començar (1702-1714) amb l’enfrontament dels partidaris de Felip V (Castella i França) i els de l'arxiduc Carles (Corona d’Aragó i l’aliança de l’Haia). A Catalunya, Felip V va ser nomenat comte de Barcelona, però sectors importants de la població desconfiaven del fet que Felip V respectés les constitucions i les institucions catalans, i per això el juny del 1705 decidiren reconèixer l’arxiduc Carles com a comte de Barcelona, i representants catalans signaven amb Anglaterra el pacte de Gènova, pel qual Anglaterra es comprometia a garantir, fos quin fos el resultat de la guerra, les constitucions catalanes. El novembre del 1705, Carles era proclamat a Barcelona rei i així començava una guerra civil a la Península, ja que Castella reconeixia Felip V. Malgrat alguns èxits inicials, les tropes borbòniques van ocupar el regne de València i d’Aragó després de la batalla d’Almansa (1707) i van anular les institucions i les constitucions. A partit del 1711, el curs de la guerra va canviar substancialment a causa de dos factors. Primerament, la mort de l’emperador d’Àustria, Josep I, va fer que el seu germà Carles fos designat successor seu. Aquest fet va provocar el capgirament de la política d’aliances europea, ja que l’equilibri al vell continent es tornava a veure amenaçat, aquesta vegada per l’acumulació territorial d’Àustria. En segon lloc, a Anglaterra, els conservadors, que eren partidaris de la pau, van guanyar les eleccions generals i es van desentendre de l’acord signat amb els catalans per l’anterior govern liberal. L’any 1713 es va signar el tractat d’Utecht, pel qual les potències aliades reconeixien Felip V com a rei d’Espanya, mentre que Espanya renunciava a les possessions europees (Bèlgica, Nàpols, Sardenya i Sicília). La gran beneficiada va ser Anglaterra, que va consolidar la seva hegemonia marítima i va aconseguir Gibraltar i Menorca.

CONVOCATÒRIA DE REUNIÓ. COMERÇOS I EMPRESES DE SANT CEBRIÀ.

La reunió té per objecte recollir les problemàtiques i aspecte de millora al municipi per refoçar i consolidar els establiments comercials de Sant Cebrià de Vallalta i donar a conèixer les actuacions a realitzar des de la Regidoria durant el període que resta aquest any. Per a qualsevol dubte o aclariment previ al dia de la convocatòria de la reunió us podeu posar en contacte amb la regidoria de promoció econòmica de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta. Tel. 937631024 Persona de contacte: Ruth Bes Ortega E-mail: besor@diba.es

Francesc Roig en una imatge d'arxiu de la campanya electoral del 2007

GRÀCIES A TOTS i A TOTES.

Primer de tot donar les gràcies a tothom que ha anat a votar i ha estat participa dels resultats electorals. Felicitar a la gent de les taules, que ha tingut la labor de portar a terme les eleccions al nostre municipi. Felicitar també a totes les candidatures que ha participat en aquestes eleccions, i en especial felicitar el resultat que ha obtingut CiU que ha estat una autentica guanyadora.

Esquerra Sant Cebrià

PRESENTACIÓ I MITING D'ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

PRESENTACIÓ I MITING D'ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA EL DIA 13 A LES 13 HORES AL CASAL D'AVIS DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA (AVDA. MARESME, 8) -PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA, PRESENTACIÓ I MITING DEL PROGRAMA ELECTORAL. -PRESÈNCIA DEL DIPUTAT MÉS JOVE D'ERC AL PARLAMENT DE LA GENERALITAT, PERE ARAGONÈS. AL FINAL DEL ACTE HI HAURA UN APERITIU AMB PRODUCTES DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA.