Sant Cebrià de Vallalta

Totes les notícies

30 de 30 municipis republicans

Ahir divendres 29 de març es va fer l’ acte de presentació dels alcaldables del Maresme d’ @esquerrarepublicana a Calella. Va guiar l’ acte en @joantarda amb grans consells i força. L’ @apla92 va ser-hi ben atent i prenent notes de tot.  #30de30 #ercsantcebriadevallalta #municipisrepublicans  #maresmerepublicà  #femcamípelcanvi

Acte de presentació de l´alcaldable Albert Pla i Besolí a Sant Cebrià

El passat diumege es va dur a terme la presentació de l´alcaldable per ERC a Sant Cebrià de Vallalta, l´Albert Pla i Besolí. Va ser un acte festiu i emotiu. A la mateixa plaça de l´Esglèsia s´hi van ballar sardanes com es fa periòdicament i ens van visitar els nostres companys de Sant Cebrià de Rosselló, poble amb el que estem agermanats. A tots ells els agraïm el seu escalf. Volem agrair als companys de Sant Iscle de Vallalta, de Sant Pol de Mar i a la Mònica Palacín, Diputada al Parlament de Catalunya i Candidata a l’ alcaldia de Pineda de Mar la seva presència. Gràcies per ser-hi sempre i acompanyar-nos. També vam tenir l’ honor d’ escoltar una vegada més les paraules d’ en Josep Pla, regidor d’ ERC fins fa ben poc, que ens van fet emocionar a tots. A la plaça de l’ esglèsia hi corria aire d’ esperança i llibertat per totes bandes. I l´Albert va saber plasmar perfectament les necessitats i el canvi que necessita el nostre poble. Molta força i encerts! Visca Catalunya i Visca Sant Cebrià! #femcamípelcanvi

PRESENTACIÓ - CAP DE LLISTA

Ens adrecem a tots vosaltres per convidar-vos al acte de presentació del cap de lllista, un acte on podràs conèixer al candidat i també podràs conèixer el projecte d'ERC Sant Cebrià, un projecte ple d'il·lusió i empenta que engloba a tothom. PRESENTACIÓ DEL CAP DE LLISTA  ERC SANT CEBRIÀ DIUMENGE 24 DE MARÇ DE 2019 PLAÇA DE L'ESGLÉSIA A LES 12 DEL MIGDIA. Finalitzant l'acte, us convidem a totes i tots a un aperitiu en el que podrem intercanviar idees! T'hi esperem  

8 de març

8 de març: dones amb tots els drets

El dia 8 de març és el dia Internacional de les dones. Hi ha moltes veus que rebutgen el fet que hagi un dia Internacional de les dones perquè es pensa que no té sentit, que no hi ha res a reclamar. Voldríem que això fos cert però estem molt lluny que ho sigui. La discriminació per raó de gènere en tots els àmbits és flagrant. Aquí, a casa nostra, el món del treball no domèstic i familiar és encara imminentment masculí. La diferència salarial està al voltant del 25% entre homes i dones. Els nivells d’ocupació, la qualitat dels mateixos i els tipus de contractació són indiscutiblement inferiors i de menys qualitat que els dels homes. L’acció política i social també està marcada per una representació mínima de les dones. En els llocs de més influència i poder, el nombre de dones és significativament inferior al d’homes. I el pitjor, moltes de les dones que són rellevants en l’àmbit públic actuen amb formes i maneres masculines. Es posa imatge de dona però no es feminitza l’esfera pública. La falta de polítiques conciliadores de la vida laboral i personal, així com la manca de legislació igualitària dels permisos de maternitat/paternitat, fan que la dona hagi de triar majoritàriament entre ser mare o estar activa laboralment i públicament. La maternitat s’ha transformat en estigmatització per a la dona, ja que es pressuposa menys productiva per la seva tasca de mare. O pitjor encara, la proliferació de la gran mentida que les dones, pel simple fet del gènere, tenim unes capacitats dignes de superheroïnes i podem fer-ho tot: ser mare, ser professional, portar l’organització de la llar i tenir temps per una mateixa i per la socialització. Som persones abans que dones o homes i el sexe no ens proporciona unes capacitats innates superiors als homes. Som nosaltres que hem de lluitar per la igualtat d’oportunitats i fer que la nostra vida familiar sigui igualitària i així educar els nostres fills i filles amb els valors de la igualtat.

PLE

SANT CEBRIÀ NO S'HO MEREIX

Benvolgudes Sant Cebrianenques i benvolguts Sant Cebrianencs, sóc Albert Pla i Besolí des de el passat dijous 31/01 nou regidor per ERC a Sant Cebrià de Vallalta i Alcaldable per les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. El que vaig viure el passat dijous 31 de gener de 2019 al Ple de l’Ajuntament va ser vergonyós, hi ha certs representats públics que no es mereixen defensar els habitants del nostre poble. Les faltes de respecte, interrupcions, atacs personals, actituds provocatives i desavinences eren la tònica general de l’esdeveniment.  Sant Cebrià i els seus habitants no es mereixen això. Des de ERC creiem fermament que la solució a aquest problema són les eleccions del 26 de maig, aquests 2019 ERC Sant Cebrià estem iniciant un nou projecte, un projecte de futur que serveixi per aconseguir un poble més unit i cohesionat, i el primer que proposem és acabar amb aquesta situació d’ingovernabilitat i de desacord, torna la pau al consistori i que tots els representants públics de veritat mirin per el que han de mirar, que no és res més que Sant Cebrià i la seva gent. Per tant dins de l’actual panorama de desavinences i tristor de la política municipal jo vull demanar paciència a tots els vilatans i vilatanes, paciència, perquè estic segur que les eleccions del dia 26 canviaran el panorama actual. Tots n’hem aprés, aquesta situació és inadmissible. SANT CEBRIÀ ES MEREIX UN CANVI I AQUESTS CANVI ESTÀ APUNT D’ARRIBAR. En la política nacional, les presses i els presos polítics estan siguen jutjats per un judici que tots ben ve sabem que no serà just. ERC Sant Cebrià volem trasnmetre tot el nostre suport i escalf per els presos, preses, exiliats i exiliades polítiques. I treballarem perquè el seu alliberament i retorn sigui el més aviat possible. Per finalitzar m’agradaria dirigir unes paraules d’agraïment per el meu antecessor: “Gràcies Josep Pla Jubany per aquets 2 mandats al capdavant d’ERC Sant Cebrià, gràcies per creure en la regeneració política i gràcies per el gest polític.

Tots convocats avui 12 de febrer del 2019 a les 12h

Concentracions amb motiu de l’inici del judici als dirigents independentistes  Avui, 12 de febrer, a les 12h, estan convocades concentracions davant dels centres de treball amb motiu de l’inici del judici als líders independentistes. Les concentracions seran de deu minuts.

Presa de possessió del nou Regidor d´ERC, Albert Pla i Besolí, a l´Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta

El passat dijous 31 de gener del 2019 es va dur a terme la presa de possessió del nou regidor d´ERC, Albert Pla i Besolí, un cop renunciat per part de l´anterior regidor, Josep Pla i Jubany. Va ser un moment molt dolç dins d´un ple carregat de la tensió que viu el nostre consistori des de fa més d´un any.  Ens quedem amb aquest moment i li desitgem a l´Albert molta sort i encerts!  

Necessitem la vella rectoria

Dies enrere ERC Sant Cebrià va comunicar, mitjançant la ràdio del poble, el gran interés que tenim com a grup municipal d’ adquirir la rectoria vella del poble, que es troba ara mateix en venda. Per diferents motius es va perdre l’ opció de compra en el seu moment i ara no podem deixar escapar aquesta oportunitat. La rectoria és un edifici monumental del segle XVIII, no cal dir la gran bellesa i interés patrimonial que té pel poble.  El nostre poble no té gaires espais on poder dur a terme activitats de caire cultural, educatiu, de lleure, artístic,... i es per això que ara seria el moment de poder fer realitat el que molts anhelem. Sabem que l’ Ajuntament de Sant Cebrià té a la seva disposició una subvenció de 400.000 euros que l’ alcaldessa vol destinar a completar l’ obra inacabada del camp esportiu; un bar, una pista de bicicletes, unes grades de fusta, etc. Sense tenir cap suport.  Recordem que en aquest projecte els cebrianencs i cebrianenques ja hi hem aportat una suma considerable i que el passat 28 de desembre va ser inaugurat sense cap evidència que es pot tenir quan un projecte ha estat ben valorat i ha estat dut a terme amb consens. Podem afirmar que el 28 de desembre no es va fer la inauguració d’ un projecte sino d’ una sola part, la gespa. Per tant, des d’ ERC rebutgem plenament que aquesta subvenció, de la que disposa el nostre poble, es dediqui al camp esportiu, i sí es dediqui a la compra d’ un patrimoni històric per a tothom. Per als nens, joves i grans que en podran fer un gran ús. Com a biblioteca, sala de concerts, exposicions, xerrades, clubs de lectura, tardes de joc, etc. És més, essent patrimoni del poble, l’ ajuntament hauria de ser receptiu a qualsevol idea que pugui tenir qualsevol vilatà, per treure’n el millor profit possible.