Sant Cebrià de Vallalta

Notícia

Agraïment als veïns i veïnes de Sant Cebrià de Vallalta

APODERATS DEL 14F A SANT CEBRIÀ
APODERATS DEL 14F A SANT CEBRIÀ
La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya  a Sant Cebrià de Vallalta vol agrair a totes les persones que el passat diumenge 14 de febrer van formar part de les meses electorals que, en moments adversos, van garantir a la resta de gent de Sant Cebrià de Vallalta el seu dret a vot, demostrant el seu compromís cívic i la seva consciència ciutadana.

També volem agrair als apoderats, votants, policia local, protecció civil, servei de neteja, assistent sanitària, personal de l’ajuntament de Sant Cebrià la seva dedicació en l’elaboració i execució d’un dispositiu electoral exemplar, que en tot moment va garantir, amb total seguretat, les mesures higièniques i sanitàries tant per a les persones membres de les meses electorals com per a l’electorat.

Finalment, agrair a les 1.285 persones de Sant Cebrià que van decidir votar el passat diumenge 14 de febrer, malgrat les circumstàncies anòmales i la situació totalment adversa en què es va desenvolupar aquesta contesa electoral. Unes eleccions enmig d’una pandèmia, conseqüència de la injusta inhabilitació del legítim president de la Generalitat de Catalunya i amb ingerència judicial del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que va anul·lar l’ajornament que els partits polítics representats al Parlament de Catalunya van consensuar.

Malgrat la pandèmia i malgrat les ingerències judicials a la política catalana, malgrat el descontentament per unes eleccions que no haurien d’haver tingut lloc, Un 50,93% de la gent de Sant Cebrià de Vallalta va decidir que no es volia deixar prendre el dret a vot i el va exercir de forma cívica i exemplar, com sempre ha fet la nostra gent.

Des de l’assemblea local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Cebrià volem agrair a totes les 348 persones que vau decidir fer confiança a la llista del nostre partit.

Agrair a totes les 348 persones que heu entès que Esquerra Republicana de Catalunya és la força política que durant 90 anys ha estat al costat de la gent, sense cap ombra de corrupció, que és la Via Àmplia cap a una Catalunya de totes les persones i per a totes les persones, amb la mà estesa cap a tothom. Que és la Via Àmplia cap als valors republicans genuïns que són la justícia social, la inclusió, el feminisme, la igualtat, la sostenibilitat, la llibertat, la solidaritat... Agrair a totes les 348 persones que heu fet vostra la nostra manera d’aconseguir la República i la Independència. Una República i una Independència que només es podrà aconseguir si es deixen d’aplicar les velles fórmules de retallar els serveis públics essencials per sortir de la crisi, si aturem la vella política d’alguns sí però els altres no, si fem política sense deixar ningú enrere, sense corrupció, comptant amb tothom, posant les persones al centre, garantint la igualtat d’oportunitats.

Agrair a totes les 348 persones que no heu renunciat a l’horitzó d’independència i República que Esquerra Republicana ha defensat i desitjat durant 90 anys i pel qual la gent d’Esquerra Republicana ha lluitat i ha vessat sang, suor i llàgrimes. Agrair a totes les 348 persones que no esteu disposades a què aquest horitzó desitjat ens faci perdre de vista el mentrestant, el dia a dia de la nostra gent i les seves necessitats, el governar cada dia amb la mirada posada a aquella gent que tenim a la vora, que lluiten, pateixen, viuen, riuen, ploren, gaudeixen i fan camí al nostre costat.

Felicitar a JXCAT Sant Cebrià per la seva victòria local amb al 350 vots. Agrair a totes les 848 persones que heu contribuït a la política independentista amb un 66% de vots independentista a Sant Cebrià, i amb més representació parlamentària i que heu contribuït a què, molt probablement, hi pugui haver un nou president de la Generalitat de Catalunya genuïnament republicà des dels temps del Molt Honorable President Lluís Companys.

Des d’Esquerra Republicana a Sant Cebrià seguirem treballant cada dia per demostrar, amb fets, amb polítiques efectives, quin és el nostre projecte per a Catalunya; seguirem treballant perquè cada vegada més gent confieu en el projecte republicà d’Esquerra Republicana de Catalunya.

Perquè la República no neix als despatxos de cap edifici oficial, ni al faristol d’un míting electoral, la República neix del dia a dia dels pobles republicans, com Sant Cebrià de Vallalta.