Sant Cebrià de Vallalta

Notícia

Sant Cebrià de Vallalta continua amb el Cicle de cinema Gaudí.

El Cicle Gaudí és un circuit estable de cinema que projecta pel·lícules de producció local arreu del territori, amb una xarxa formada per una quarantena de localitats. Aquesta iniciativa està impulsada per l’Acadèmia de Cinema Català.
 
Des del mes de gener Sant Cebrià de Vallalta ha iniciat el Cicle Gaudí i compte, mes a mes, amb un increment de públic suficient i satisfactori. Les projeccions de les pel·lícules durant l’any 2021 s’emeten al pavelló el darrer diumenge de mes a les 18h. 

Desde la regidoria de Cultura es valora molt positivament aquesta aposta de promoció del cinema de casa nostre. El Cicle Gaudí acompanyarà els Cebrianencs i Cebrianenques que vulguin aquest 2021 i reforçar l’oferta cultural municipal.

Les pel·lícules escollides són d’estrena recent. La entrada general té un cost de 4,5€, s'ofereix descomptes amb el carnet jove (3€) i amb el carnet de la Vanguardia (2x1)

Aquests propers mesos es projectaran: “Terra de Telers”, aquest diumenge 28 de març, “Sentimental”, el 25 d’abril i “La vampira de Barcelona” el 30 de maig.