Sant Cugat del Vallès

Notícia

ERC-MES demana posar fil a l'agulla amb la implantació de la zona verda i vermella d'aparcament

Ingla i Gómez, a la roda de premsa
Ingla i Gómez, a la roda de premsa
El grup municipal d'Esquerra Republicana-Moviments d'Esquerres (ERC-MES) exigeix a l'equip de govern que compleixi la moció amb què es comprometia a desplegar la zona verda i vermella d'aparcament en diverses àrees del municipi. 'El govern sociovergent no ha complert l'acord. Li donem una última oportunitat per fer-ho', ha comentat el regidor d'ERC-MES Èric Gómez. El també regidor de les JERC ha anunciat una interpel·lació al govern sobre aquest tema al proper ple d'abril.

En concret, els republicans demanen que s'implanti de forma immediata l'estacionament limitat, en model mixt zona vermella-verda, a la zona d'aparcament del carrer de Josefina Mascareñas però permetent al veïnat estacionar sense limitació de temps. De la mateixa manera, reclamen implantar en un termini no superior a tres mesos la zona vermella davant dels CAP Sant Cugat i Can Mates. A més, també es marquen l'objectiu que la zona verda sigui una realitat al barri de l'Eixample Sud, Torre Blanca i Can Cabassa abans de sis mesos.

De fet, ERC-MES els republicans recorden que aquest compromís ja estava vigent al Pla de Mobilitat Urbana de 2014, a banda de la moció del 2015 i l'acord pressupostari entre els republicans i el govern. 'Sembla que per qüestions de deixadesa han deixat aquesta qüestió al calaix', ha lamentat Gómez, que també ha comentat la poca comunicació entre govern i veïns per la zona blava que han posat al carrer de Josefina Mascareñas.

'Cal recordar que un dels problemes més grans que té la ciutat, segons els mateixos santcugatencs i santcugatenques, és la mobilitat i l'aparcament', ha explicat la portaveu Mireia Ingla.