Sant Cugat del Vallès

Notícia

Declaració política dels grups municipals del PDeCAT-Demòcrates, ERC-MES i CUP-PC sobre el referèndum

Actes
Els membres d'ERC-MES, PDeCAT-Demòcrates i CUP-PC
Els membres d'ERC-MES, PDeCAT-Demòcrates i CUP-PC
Els grups municipals del PDeCAT-Demòcrates, ERC-MES i CUP-PC, que conformen una àmplia majoria independentista i pel dret a decidir en el ple de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, manifesten el següent:

1.- Els 17 regidors i regidores del PDeCAT-Demòcrates, ERC-MES i CUP-PC donen ple suport a la llei aprovada ahir pel Parlament de Catalunya, que ha de possibilitar l’exercici del dret a decidir per tal que els catalans i les catalanes votin i decideixin el futur polític de Catalunya.

2.-  Els 17 regidors i regidores del PDeCAT-Demòcrates, ERC-MES i CUP-PC assumeixen la sobirania del poble de Catalunya i treballaran per implementar la decisió de la ciutadania, sigui quina sigui.

3.- Els 17 regidors i regidores del PDeCAT-Demòcrates, ERC-MES i CUP-PC sumen voluntats per tal de possibilitar la votació prevista per al proper 1 d’octubre, i que aquesta votació es desenvolupi a Sant Cugat amb llibertat democràtica, civisme, i respecte als partidaris de qualsevol opció política.

4.- Els 17 regidors i regidores del PDeCAT-Demòcrates, ERC-MES i CUP-PC salvaguarden la institució municipal i tot els seus treballadors i treballadores, tot garantint que continuaran exercint les seves responsabilitats amb absoluta normalitat i no es posarà en risc la seva carrera professional.

5.- Els 17 regidors i regidores del PDeCAT-Demòcrates, ERC-MES i CUP-PC fan una crida a la ciutadania de Sant Cugat a participar, de manera democràtica i cívica, en la votació prevista pel diumenge 1 d’octubre.