Sant Cugat del Vallès

Notícia

ERC-MES reclama mesures per millorar la mobilitat a l'entorn de Can Magí

Ple municipal
L'avinguda de Roquetes / Foto: Google Maps
L'avinguda de Roquetes / Foto: Google Maps
El grup municipal d'Esquerra Republicana-Moviment d'Esquerres (ERC-MES) presentarà una proposta al ple de municipal perquè s'implanti la zona verda de Can Magí. Els republicans alerten dels problemes d'aparcament al barri i de connexió amb la resta de la ciutat. Així mateix, expliquen que cal impulsar mesures de mobilitat perquè els vehicles no circuli en contra direcció pel carrer de Joan Amades.

La moció que presenta ERC-MES explica que l'elevada afluència de treballadors i treballadores que estacionen el seu vehicle al barri impossibilitat al veïnat aparcar a prop de casa seva. Per això proposen la zona verda, igual que està prevista la seva implantació a altres zones de la ciutat com l'Eixample Sud o Can Cabassa, tal com ja van demanar fa un temps al consistori. Així mateix, subratllen també els problemes que genera la presència de camions a l'avinguda de Roquetes que hi circulen per arribar al polígon industrial, i demanen prohibir-ne la circulació atès que ja disposen d'altres vies per accedir-hi.

El text també explica que la incorporació de vehicles a l'avinguda de les Roquetes des del carrer de Joan Amades és difícil i perillosa, especialment durant les hores d'elevat trànsit de vehicle, a causa de la velocitat en què hi circulen els vehicles i la manca d'elements que hi facilitin la incorporació. Per això, els republicans demanen instal·lar un semàfor o algun altre element que faciliti la incorporació de vehicles del carrer de Joan Amades a l'Avinguda de les Roquetes de forma segura.

Finalment, la moció també preveu demanar al consistori les modificacions pertinents a la xarxa d’autobusos urbans per tal de garantir la connexió en transport públic de Can Magí amb l’estació d’FGC de Sant Joan abans del setembre de 2018. Val a recordar que l'accés per a vianants des de Can Magí no és possible i des de la supressió de la línia 6 d’autobús urbà l’any 2012.
Mots clau
: Can Magí mobilitat