Sant Cugat del Vallès

Notícia

Esquerra Republicana i Moviment d'Esquerres revaliden la coalició electoral

Municipals 2019
L'acord s'ha ratificat a l'Ajuntament / Foto: Cugat.cat
L'acord s'ha ratificat a l'Ajuntament / Foto: Cugat.cat
Esquerra Republicana de Catalunya i Moviment d'Esquerres a Sant Cugat del Vallès han revalidat l'acord electoral que ja van subscriure en el passat mandat. Així ho han fet valorant 'molt positivament' els darrers quatre anys de coalició, tal com ha subratllat Oriol Cisteró, president d'ERC.

Per Ferran Villaseñor, representant de MES i actual regidor a l'Ajuntament, és un acord 'previsible', el que segons Villaseñor 'és positiu, ja que vol dir que ha funcionat molt bé'. En aquest sentit, ha destacat que des de MES s'han valorat tres elements a l'hora de renovar l'acord: 'en quatre anys hem tingut un funcionament excel·lent; hi ha relació d'amistat i treball conjunt; i per programàtica i model de ciutat'.

L'acord s'ha signat aquest dilluns, 4 de març, i la llista es coneixerà ben aviat, tal com ha subratllat Mireia Ingla, portaveu municipal de la formació, després que sigui decidida i validada per les assemblees d'ambdues formacions. Una llista, ha avançat, que serà 'molt diversa i transversal, amb noms de ciutat, i treballada conjuntament'.

Per Ingla, "com a candidata, és un honor encapçalar aquesta coalició, després de l'excel·lent experiència, ja que ha estat un treball fàcil, per entendre'ns i tenir una estratègia comuna". 'Estic convençuda que ho seguirà sent, i encara més, perquè l'experiència és un grau', ha afegit.

Notícia elaborada en la seva totalitat pel TOT Sant Cugat.
 
Mots clau
: ERC-MES