Sant Cugat del Vallès

Notícia

ERC-MES demana refer la licitació del contracte de publicitat de l’Ajuntament pels errors en el procés i la manca de rigor

Economia
Villaseñor, Ingla i Gómez, integrants d'ERC-MES
Villaseñor, Ingla i Gómez, integrants d'ERC-MES
Esquerra Republicana-Moviment d’Esquerres (ERC-MES) demana al govern que faci una passa enrere amb la licitació del contracte de publicitat de l’Ajuntament. ‘Aquest contracte conté diversos errors, com el fet que hi hagi documentació on ja consta el nom de l’empresa suposadament adjudicatària, fet no afavoreix una pluralitat i diversitat mediàtica a la ciutat’, ha explicat la portaveu i candidata a l’alcaldia, Mireia Ingla.

Els republicans consideren que l’administració té l’obligació de donar suport a tots els mitjans de comunicació de la ciutat. ‘Una societat ben informada és una societat més culta, més implicada en la vida de la ciutat i, per tant, més exigent amb els seus representants públics’.

ERC-MES també recorda que el projecte encara no s’havia presentat en la comissió informativa corresponent, un pas que consideren imprescindible tenint en compte l’envergadura del contracte i que hipoteca la publicitat de l’Ajuntament durant els propers anys, ja que és de format de 2 anys prorrogable a dos més (2+2). ‘És molt greu que no s’hagi informat l’oposició degudament i que s’hagi volgut tirar endavant aquest contracte per la porta del darrere, especialment quan només falten tres mesos per acabar el mandat’, ha explicat Ingla.

‘La comunicació és fa per via paper, però també audiovisual i digital, i entenem que aquests contractes publicitaris també s’han d’adaptar a aquests canals’, ha continuat Ingla. En aquest sentit, el contracte s’hauria de dividir en base a aquests criteris, en una mena de lots o subcontractes. A banda, el grup municipal considera que la qüestió de les mides de la publicació hauria de ser un criteri de millora puntuació o de valoració positiva, però no d’exclusió.