Sant Cugat del Vallès

Notícia

Can Cadena i l'estació, governar i posar-hi ganes!

Noël Climent, vocal d'ERC-MES a l'EMD de Valldoreix

Com cada matí enfilo des del barri de Ca n’Enric per atansar al meu fill a l’Arnau Cadell. Tan bon punt arribo al trencall amb la carretera de la Floresta em trobo amb el típic agonies que ve del carrer de la Pau i no fa l’estop on toca... Però que no ho veu que si ve algú embalat per la carretera tindrem una desgràcia? Posem cara de veí amable, deixem passar, i quan ens deixen tombem cap a Can Cadena. Rotonda col·lapsada, com cada matí. Què hi fan aquests autocars carregant aquí? I el que és pitjor, qui els ha donat permís per carregar i descarregar aquí? I aquest tot terreny enmig de la rotonda deixant els fills/es, no veu que aquí no ha d’aturar-se? Baixo a l’estació, cotxes en doble fila i gent descarregant familiars a l’estació, però amb calma, eh! No ens poséssim a pensar en els 10 cotxes que hi ha al darrera. Total, és un moment.

Hi ha una part d’aquestes actituds que em trobo al matí que s’arreglen sent una mica més bona persona. Pensem-hi: a nosaltres també ens agrada que ens cedeixin el pas, i allò de deixar el cotxe en doble fila ‘perquè només és un minut’... aparquem-los com cal, que tampoc és tan difícil, no?

Però hi ha una altra part necessària per aconseguir que no es permeti aparcar en doble fila, arreglar l’encreuament de l’avinguda de Ca n’Enric amb la carretera de la Floresta, no deixar aturar-se a Can Cadena o establir una zona d’aparcament reservada per al veïnat de Valldoreix. Cal ni més ni menys que un govern amb ganes de governar, i els que hi ha ara no faran mai res que impliqui definir polítiques clares i valentes. Per tant, si volem un poble com cal, ja sabeu, a les properes eleccions municipals de maig, toca canvi!

Columna publicada originalment a Cugat.cat