Sant Cugat del Vallès

Notícia

Mà estesa i mirada llarga

Oriol Cisteró, president d'ERC

A tenor dels resultats electorals del passat 26M, és evident que a Sant Cugat ha canviat força el panorama polític i això es fa evident si seguim les columnes i les tertúlies dels actors polítics de la ciutat.

Però no oblidem que el canvi en l’equilibri de forces al consistori és conseqüència única i exclusiva de la voluntat, expressada a les urnes, de la ciutadania. És, doncs, la població qui elecció rere elecció va dient alt i clar que vol un gir a la gestió de la ciutat.

Sant Cugat es mereix iniciar un nou cicle de governança. Deixar enrere els clarsobscurs dels més de 30 anys de gestió basada en la totxana i governs superbis. Fer un gir que gosi mirar lluny, que impulsi i converteixi la ciutat en el referent europeu que molts tenim en ment.

Estem convençuts que aquest és un objectiu compartit per totes les forces polítiques i per tant cal parlar amb tothom i veure quines propostes aglutinen més consens per generar majories que les puguin tirar endavant.

Els temps de les alcaldies absolutistes i els governs monocolor han quedat enrere. Cal, per tant, que les protagonistes en siguin conscients i actuïn en conseqüència.
Com sempre ens recorda en nostre company i conciutadà Raül Romeva: mà estesa i mirada llarga.

#EtVolemACasa