Sant Esteve Sesrovires

Notícia

Visita del Delegat de Govern de Barcelona al nostre municipi

El passat dimarts 30 d’octubre va venir a a Sant Esteve Sesrovires en visita  oficial el delegat de govern a Barcelona Sr. Juli Fernàndez.

Va signar al Llibre d’Honor de l’Ajuntament, es va reunir amb l’equip de govern i posteriorment va fer una visita a l’INS Montserrat Colomer, on també el vam acompañar els regidors d’ERC.

L’equip directiu li va exposar les mancances i algunes deficiències que es patien al centre per veure si hi havia la possibilitat de solventar-les.

Posteriorment el Sr. Ripollès, regidor de govern pel partit Locos por Sanes, va publicar a les xarxes socials opinions personals sobre el deteriorament de les instal·lacions, mancances de neteja, etc, tot en un to negatiu, i no amb l’objecte de millora que hauria estat el correcte.

El passat 7 d’octubre va tenir lloc el Consell Escolar Municipal que en aquesta ocasió tenia lloc a l’institut. Moments abans de l’inici d’aquest, l’equip de neteja de l’institut va manifestar  el seu malestar per aquestes declaracions, ja que s’havien sentit malament perquè es posava en dubte amb aquests comentaris que estiguessin realitzant la seva feina correctament.

Cal dir que el Sr. Ripollès  no es va presentar a aquest CEC, ni es va excusar, així que, amb permís de la Direcció de l’institut i de la presidenta del Consell (per delegació), es va exposar el tema als membres del Consell Escolar Municipal. Es va crear un ampli debat on es va recollir la idea que “aquest senyor” va anar convidat a l’institut com a membre del govern i va aprofitar la seva xarxa personal per fer una crítica sobre un edifici públic i els seus treballadors, la qual cosa va provocar els comentaris de la gent. Lleig, molt lleig.

Malauradament, no ha passat res. El president del Consell Escolar Municipal, Sr. Enric Carbonell, no ha fet cap acció, ni s’han demanat disculpes als afectats per aquestes critiques. És més, aquest tipus de comentaris segueixen en augment sense que el Sr. Alcalde ho aturi.

Fins quan es mantindrà a govern a una persona que està fent una crítica constant a les institucions del nostre Municipi?


Maribel Mercader