Sant Esteve Sesrovires

Notícia

AMPLIACIÓ INSTITUT MONTSERRAT COLOMER

  • Reunió Josep Bargallò - Carme Rallo - Jordi Albert
  • Reunió Bernat Solè - Carme Rallo - Jordi Albert
La regidora d’Esquerra, Carme Rallo, s'ha reunit avui al Parlament de Catalunya, amb el conseller d’Ensenyament, Josep Bargallò, amb el portaveu a la Comissió d’Educació del Grup Parlamentari Republicà d’Esquerra, Bernat Solé i amb el diputat d'Esquerra, Jordi Albert. 

El motiu d’aquesta trobada ha estat parlar de l’actual situació de l’INS Montserrat Colomer i reclamar de nou que es duguin a terme les obres d’ampliació aprovades fa més de 10 anys.

En el decurs de la reunió, Rallo els hi ha explicat l’actual situació de l’institut on espais com la  biblioteca, la sala d’estudis i el laboratori es troben en ús com a aules degut a l’increment d’alumnes molt per sobre de la previsió inicial. Cal tenir en compte que l’Institut, inaugurat l’any 2006, es va preveure com a centre de secundària amb dues línies d’ESO, però el curs 2007-2008 es va demanar una ampliació a tres línies d’ESO i dues de batxillerat, el que va comportar la instal·lació de dos mòduls prefabricats al pati del centre. L’octubre de 2008 es va aprovar el projecte d’ampliació.

Rallo també ha explicat al conseller i al portaveu que aquesta demanda no es nova i que aquests darrers anys s’han succeït reunions, propostes de resolució, esmenes i preguntes presentades al Parlament i als membres del govern, reclamant la tant esperada ampliació.

En breu el conseller Bargalló visitarà el nostre municipi. Carme Rallo l'ha convidat a visitar el nostre institut per tal pugui parlar  amb la direcció i els mestres de les dificultats que la manca d'espai genera en el dia a dia.