Sant Esteve Sesrovires

Notícia

MEMÒRIA HISTÒRICA

Molt probablement, visqueu on visqueu, estareu veient que en els darrers mesos l’activitat per donar notorietat a les accions polítiques dels vostres municipis s’han multiplicat de forma considerable. Alguns inaugurant espais necessaris per la vida social, altres obrint vials que ajudin a la mobilitat ciutadana, festes, commemoracions, banquets i... especialment, notorietat. Aquells que en quatre anys no havíeu vist ni saludat, ara surten del niu i no paren de donar abraçades i petons. És una forma de fer política, però com això passa de quatre en quatre anys, sovint ens menysté la memòria i oblidem el que va estar i el que varen prometre en legislatures anteriors.
Aquest és el cas de Sant Esteve Sesrovires. Un poble que se les prometia molt felices, fins el punt d’arribar a ser la enveja dels voltants. Ho recordeu?.
Doncs si ho recordeu, recordareu el que ha estat les tres darreres legislatures i com hem arribat on som ara. El poble més endeutat per habitant de tot el Baix Llobregat. Molt per damunt del segon poble en deute per càpita.
I si voleu fer un xic de memòria, aquí teniu el quadre d’inversions del 2007 que ens prometia l’alcalde del PSC, que és el mateix d’ara.En els darrers dies, en plena campanya electoral, s’ha endegat una mena de maquillatge de la Plaça Doctor Tarrés. Curiosament l’any 2007 ja tenien un projecte per a reformar la plaça. Un projecte valorat en 150.000 euros d’aquella època, fa 12 anys. Un projecte en el que es convertia la plaça fins el carrer Major en zona vianants, amb un arranjament que contemplava solucions a les barreres arquitectòniques que després de tants anys segueixen existint. I ara, a toc de plateret  ens venen a dir que faran un petit pedaç per a fer-se una foto?

I què en dieu d’altres promeses del 2007?
Aparcament Vinya del Sastret, Complex Juvenil i Cultural, Reforma de la pista Francesc Castellet, Camí del Maset, Nau de la Brigada, Escola d’arts i oficis a Can Domènech, millores a la xarxa d’aigua potable, ...

Com veieu, ni han executat el pressupost del 2007 ni sabem on són tots els diners que s’han gastat per arribar al deute de més de 20 milions d’euros i que no hem vist en forma de millores del nostre poble.

Que la memòria històrica no ens falli el proper 26 de maig. Nosaltres tenim la paraula.