Sant Esteve Sesrovires

Notícia

EL “DRAGON KHAN” QUE NO DEIXA INDIFERENT A NINGÚ

L’Enric Carbonell, alcalde l’any 2006 prometia la construcció del FORUM, una proposta sobredimensionada per un municipi de poc més de 7000 habitants en aquell moment i amb un cost inicial de construcció de 8 milions d’euros.
 
Al Sesrovirenc de juny del mateix any se’ns deia que s’havien reservat recursos econòmics dels exercicis anteriors per poder dur a terme l’obra. No contents amb aquesta proposta, al mateix temps s’anunciava la cessió de la masia de Can Serra per a la construcció de la residencia per la gent gran.
 
Han passat 13 anys i tenim una residencia amb un deute de 10M€ i les obres del Fòrum, conegut com el Dragon Khan, sense acabar i el que es pitjor, deteriorant-se després d’haver llençat mes de 4M€ en formigó i ferralla.
 
Aquest es un exemple de la pèssima gestió política dels socialistes, que han endeutat el poble amb decisions errònies, amb obres mal projectades i mal executades, que impossibiliten inversions on realment calen.
 
L’actual govern socialista no ha estat capaç de buscar cap alternativa ni solució possible fins ara. Què us fa pensar que en un futur ho farà?

Molts recordem la piscina i la pista amb taules on podíem fer un cafè o una cervesa, les famílies podien deixar els nens que juguessin mentre estaven amb els amics, es podia jugar a handbol, fer patinatge, alguns hi feien ball i d'altres alguna festa... els nens i no tan nens hi podien jugar. Teníem una infraestructura al servei del poble, molt cèntrica que tots podíem gaudir per a lleure, esport i festa.

Des d’ERC volem retornar aquest espai al poble i que torni a ser un punt de trobada dels veïns i veïnes de Sant Esteve Sesrovires. Ja fa masses anys que no el podem gaudir, tot i que és un dels espais més ben situats del municipi.

Per això buscarem subvencions  i ajuts per poder enderrocar la ferralla actual i proposem la creació d’una gran plaça que es converteixi en el centre del poble, amb un edifici nou per la biblioteca i sales polivalents per a les entitats municipals, i així donar resposta a les reivindicacions que fa ja masses anys que reclamen els ciutadans.

Esquerra no farà falses promeses, però sí es compromet a treballar conjuntament amb els ciutadans per cercar una solució de futur per aquest malaguanyat indret del municipi per tal que les sesrovirenques i els sesrovirencs tornin a gaudir d’aquest espai d’oci, lleure i cultura.

David Sànchez. Candidat per Esquerra Republicana de Catalunya